Storing Telenet | 5-15/11/2018 | Kantoor Zomergem

Telenet werkt binnenkort in de Kerkstraat in Zomergem, waarbij ze zich voorbereiden op het steeds toenemende dataverkeer en inspelen op de toekomstige digitale behoeften van particuliere en professionele gebruikers. Hierdoor ondervindt ons kantoor in Zomergem hinder van 5/11 tot en met 15/11/2018. Er kunnen in die periode korte onderbrekingen zijn.

More info

Infoavond tienjarige aansprakelijkheid

Het is van start gegaan: vanaf 1 juli 2018 bent u wettelijk verplicht om een verzekering tienjarige aansprakelijkheid af te sluiten. Deze verzekering was al langer verplicht voor architecten, maar is sinds 1 juli ook verplicht voor andere professionelen in de bouwsector.

More info

Grow event: win een cyberverzekering

Laat u inspireren en uw onderneming groeien! Groeien als onderneming doet u door in te zetten op technologie, organisatie en mensen. Wij nodigen u graag uit op GROW - georganiseerd door IT-specialist Orbid - waarop u zich kan laten inspireren rond trending topics in deze domeinen. Met tal van boeiende sessies, dynamische demo’s van top IT-partners én Steven Van Belleghem als keynote speaker.

More info