Voor Wie

Wilt u...

... een technisch probleem aan uw woning snel, makkelijk en vakkundig hersteld zien door een professionele vakman?
... te allen tijde geholpen worden wanneer uw voertuig in panne valt, u betrokken geraakt in een ongeval of uw wagen gestolen wordt?
... meerdere keren per jaar met een gerust gemoed op reis gaan en kunnen rekenen op een uitgebreide bijstand moest het nodig zijn?

Wij begrijpen dat u gerust wil zijn dat onvoorziene problemen snel en efficiënt worden opgelost. Bij veel mensen heerst die behoefte, vandaar dat wij dit uniek bijstandspakket hebben ontwikkeld. Nu heeft u hier aparte verzekeringen voor. Door middel van Solvas Assistance geniet u van een volledige bijstand in 1 pakket, wat maakt dat dit voor u goedkoper en vollediger zal zijn dan als u zich voor alles apart moet verzekeren.

Uiteraard kunnen uw samenwonende partner en kinderen ook beroep doen op uw bijstand. Solvas Assistance is er voor u en uw familie. Wenst u ook te genieten van deze bijstand? Wij brengen dit in orde voor u: info@solvas.be of 09 372 56 63. U kan zichzelf hier snel en veilig onderschrijven voor Solvas Assistance.