Wat is Solvas Assistance?

Wat er ook gebeurt, Solvas Assistance staat voor u klaar.

Thuis, onderweg, op het werk of op reis, onze medewerkers zorgen snel en efficiënt voor de juiste oplossing van elk probleem. U kan ons 24/7 bereiken. Zowel uzelf, uw gezin, uw voertuigen, uw woning én uw reizen zijn beschermd.

 
U hebt momenteel al aparte verzekeringen voor uw auto, woning en eventueel reizen. Deze verzekeringen worden in 1 uitgebreid maar overzichtelijk bijstandspakket aangeboden. Wees beter verzekerd tegen een betere prijs. Wij bieden zowel een dringende bijstand voor in noodsituaties (bv. als u een skiongeval heeft gehad) als een comfortbijstand om het leven makkelijker en evenwichtiger te maken (bv. huishoudhulp na een boodschappenhulp bij een revalidatie).

U ontvangt van ons een Solvas Assistance kaartje met daarop een telefoonnummer en uw polisnummer. Een eenvoudig telefoontje volstaat om u verder te helpen. Dit telefoonnummer is op elk uur van de dag en de nacht, 7 dagen op 7 te bereiken. Wij helpen u steeds verder.

Interesse? Geef ons een seintje via info@solvas.be of 09 372 56 63. Jezelf hiervoor onderschrijven? Dat kan rechtstreeks en eenvoudig via deze link.