Loading color scheme

Over Solvas - introtext

Ben jij momenteel klant bij een “alledaagse makelaar”? Zoek je eigenlijk een toekomstgerichte, proactieve, all-in-one financiële partner voor je bank-, verzekerings- en vastgoedproducten? Welkom. We do more. Dat is onze slagzin en ons DNA. We doen meer voor onze klanten, partners en medewerkers. Dus ook voor jou.

Bescherming & opbouw van uw vermogen

Iedereen wil een mooie en zorgeloze toekomst plannen. Maar hoe doe je dat, en kloppen al die verhalen die je in de media hoort? Doordat Solvas AXA-bankagent, onafhankelijk verzekeringsmakelaar, financieel begeleider en vastgoedexpert is, zijn alle pijlers in jouw financieel plan vertegenwoordigd. Hierdoor wordt alles op elkaar afgestemd. Door middel van opleidingen en een sterk netwerk, versterken wij onze deskundigheid. Deze kennis delen we met jou tijdens een persoonlijk gesprek of op infoavonden en events.

Ambitieus in ons denken, maar vooral in ons doen

We hebben de gezonde ambitie om te groeien, met focus op kwaliteit en maatwerk. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar het vraagt veel inzet en tijd om je klant oprecht te leren kennen. Maar Solvas is meer dan klaar voor de toekomst, dat blijkt ook uit onze nominatie als Trends Gazelle.