Loading color scheme

All Solvas wants for Christmas for you is...

Wij tellen af én kijken uit naar 2020. Het jaar dat onze Rode Duivels Europees kampioen voetbal worden. Het jaar dat koning Filip zijn zus Delphine in de armen sluit. Het jaar van eindelijk een regering (het zal toch?).

Maar ook het jaar van Solvas. Het jaar dat Solvas blijft bouwen aan jouw financiële dromen. Het jaar dat Solvas blijft timmeren aan de weg om niet alleen de beste maar ook de leukste werkgever te zijn. Met onze eigen universiteit. Met ons eigen mini-feestcomité. Met opnieuw een heleboel uitdagende jobaanbiedingen. Wil je ook deel uitmaken van ons fantastisch team? We blijven keihard gààn, ook in 2020: kom dus kennismaken en solliciteren.

Bekijk onze kerstvideo hier

Voor het zover is, zwaaien we 2019 met een heel goed gevoel uit. Het jaar dat Solvas definitief komaf maakte met het stoffige imago van de bank- en verzekeringssector. Het jaar dat Solvas zich bleef onderscheiden: door speeddates met kandidaat-medewerkers, door deelname aan de Matexpo-beurs of door de Dag van de Radijs in het leven te roepen. Het jaar van een extra kantoor in Oostende, dat we voor het eerst de kaap van de 40 medewerkers bereikten en bleven groeien. Dankzij jou. Daarom…

Bedankt beste klanten. Voor de jarenlange samenwerking, of voor ons eerste jaar samen. Voor het vertrouwen. For making our day. Elke dag opnieuw.

Bedankt beste medewerkers. Om dag in, dag uit professioneel volledig los te gaan voor onze klanten, voor ons team, voor Solvas…. én volledig los te gaan in onze kerstvideo.

Omdat jouw mailbox/brievenbus stilaan uitpuilt van al die kerstkaartjes, bedanken wij jullie op een andere manier. Met het kerstlied der kerstliederen, een superopgewekt nummer dat na 25 jaar eindelijk staat waar het hoort te staan: helemaal bovenaan de Amerikaanse hitlijst. Een übervrolijke topschijf, waar je instant gelukkig van wordt. Want dàt willen wij voor jou. Veel geluk. En MORE. Succes. Plezier. Vriendschap. Herinneringen. Zonneschijn. Alles wat jouw Solvas-hart maar wensen kan. Klik hier voor de video.

Ga nu even de buren verwittigen, draai vervolgens die volumeknop volledig naar rechts en brul mee. All I want for Christmas is you. En dan samen op naar 2020! Let’s do MORE together…