Loading color scheme

CORONAVIRUS: merci België!

Dag iedereen,

Solvas steunt de nationale "Merci België" campagne. Hiermee willen we merci zeggen aan alle Belgen die bij Belgische bedrijven kopen en zo onze economie ondersteunen. Merci om bij onze bedrijven te blijven kopen, nu en na de crisis. Om zo samen sneller weer op te kunnen staan, aan het werk te gaan en onze economie zo weer op de rails te krijgen.

De coronacrisis creëert impact. Een grote impact. Iedereen - van kleine zelfstandige tot gevestigde waarde - zit in het oog van de storm en maakt een onzekere periode mee. Daar willen we iets aan doen. Het is mooi om te zien dat er dagelijks nieuwe initiatieven en solidariteitsacties opduiken. Van mondmaskers naaien, brieven schrijven naar ouderen, vrijwilligerswerk, een beer voor je raam plaatsen ... élk initiatief is een mooie steun.

Ook wij doen en leven mee. Zo maakt Brenda - één van onze Solvas'ers - 225 mondmaskers (gesteund door het volledige team) voor de zorgsector en delen wij knuffels uit aan iedere berenjager die op de foto gaat met onze teddybeer (van maar liefst 5 x 5 meter)!

En ook OMCollective en Comeos werden hierdoor geïnspireerd en zetten de "Merci België" campagne op poten. Solvas steunt dit mooie initiatief met alle plezier. Hiermee willen we helpen de gevolgen tijdens en na de crisis te verzachten. Samen sterk!

Voor onze klanten.
Voor België.

Merci België! Merci Belgique!

De Solvas'ers

P.S.: wil jij ook steunen? Ga naar www.mercibelgie.be.
P.S.2: wil je onze merci-video bekijken? Klik hier!