Loading color scheme

CORONAVIRUS: extra steun voor horeca: tot 50% korting op 1ste jaarpremie

Horecaverzekeringen is deel van de Solvas-groep. Wij hebben een verzekeringspakket ontwikkeld, op maat van de horecaondernemer en in samenwerking met Horeca Vlaanderen. We denken mee en zijn er voor jou. Nu nog meer dan anders.

Ontvang nu jouw korting

Wij gaan jouw huidige persoonlijke situatie na en bekijken de beste oplossingen voor jou. Je mag van ons een corona-voorstel verwachten met de scherpste tarieven (extra coronasteun: tot 50% korting op 1ste jaarpremie) en optimale bescherming. Samen staat we sterk!

Ontvang jouw voorstel.

Verzekeren zonder zorgen

Wij kennen de verzekeringswereld als geen ander en weten waar de valkuilen zitten: verkeerde clausules, slecht opgevolgde preventie, ontbrekende of dubbele waarborgen ... Met alle gevolgen van dien bij een schadegeval. Wij begrijpen daarnaast de horecawereld als geen ander. Het is ons doel om te zorgen dat je kan bezig zijn met jouw zaak. Het papierwerk kan je met een gerust hart aan ons overlaten. De leden van Horeca Vlaanderen kunnen genieten van speciale kortingstarieven. Zo hoef je niet meer te onderhandelen met meerdere maatschappijen en bespaar je veel tijd en geld.

Jouw troeven

- Een besparing van gemiddeld 20% op jouw verzekeringen
- Speciale waarborgen en kortingen, exclusief voor leden van Horeca Vlaanderen
- Schade? Wij zorgen voor een vlotte afhandeling waarbij jou belang altijd voorop staat
- Als zaakvoerder kan je bij de Solvas-groep ook terecht voor een duidelijk financieel actieplan met concreet advies

Contacteer ons voor jouw aangepast voorstel.