Loading color scheme

WELKOM Laura!

"Solvas en ik hebben één belangrijk iets gemeenschappelijk: we willen allebei vooruit in het leven!" Met plezier verwelkomen wij onze nieuwe co-piloot Laura.

Laura is 26 jaar en woont in Zomergem. Ze heeft 3 jaar gewerkt in een makelaarskantoor in Temse, waar ze voornamelijk op bank (kredieten) en verzekeringen (schadeverzekeringen en levensverzekeringen voor particulieren en startende medische vrije beroepen) heeft gewerkt.

Laura: "Helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging en vol goesting om een netwerk uit te bouwen in Lievegem, heb ik gesolliciteerd bij Solvas. Op de website staat te lezen: "Je mag rekenen op discretie en een snelle, professionele selectieprocedure. Veel bedrijven beloven dit inderdaad, weinigen pakken de aanwerving van nieuwe medewerkers beter aan. Ik heb een open sollicitatie ingediend om 20.30u en nog geen 12u later kreeg ik al een mailtje met een uitnodiging voor een gesprek. De aanwerving gebeurde vlot en aangenaam. Dit bevestigde het gevoel dat ik had ten opzichte van Solvas.

De eerste dagen op kantoor zijn altijd even wennen, zeker in deze tijden: een nieuwe werkomgeving, nieuwe collega's, nieuwe systemen en een nieuwe manier van werken. Toch had ik onmiddellijk een positief gevoel door de aangename verwelkoming van de andere collega's.

Solvas biedt een totaalpakket aan de klant, ze doen MORE. Nog meer dan op mijn vorige job, probeert Solvas op alle mogelijke financiële vlakken haar klanten te adviseren en ondersteunen. Ik ben een grote fan van dergelijke benadering. Als nieuwe Solvas'er sprak het bedrijf mij aan omwille van enerzijds de doorgroeimogelijkheden en anderzijds de focus op sociale contacten binnen het bedrijf. Hier bij Solvas ontstaan niet alleen werkrelaties, maar ook vriendschappen.

Ik zal mij binnen de opbouw en bescherming van vermogen, focussen op levensverzekeringen. Ik ondersteun de adviseurs en stem met hen af om klantendossiers op te maken. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de klanten zo goed mogelijk geïnformeerd worden en met vragen steeds bij ons terecht kunnen.

Ik ben klaar om er in te vliegen en kijk uit naar de toekomst samen met Solvas!"