Hoe pakken wij het aan?

Bent u benieuwd hoe een samenwerking met Solvas verzekeringenbank - vastgoed verloopt? Wij starten niet in het wilde weg met een nieuwe samenwerking maar doen dit gefundeerd. Daarom hebben we op basis van onze ervaring en expertise een plan van aanpak uitgestippeld voor u.

Stap 1

Unieke verhalen

Voor ons is elke klant gelijk. We staan open voor uw verhaal zodat we onze diensten op uw behoeften en verwachtingen kunnen afstemmen.

Analyse als perfect fundament

Wij gaan uw persoonlijke wensen en noden na en onderzoeken uw huidige situatie. Is dit de meest optimale en voordelige manier? Hoe zien uw financiën eruit? Welke wijzigingen zorgen voor meer rendement? Welke problemen kent u? Wat zijn uw doelstellingen?

Zo ontdekken wij hoe wij u kunnen helpen. Solvas screent de markt en zorgt voor vergelijking. Wat is gebruikelijk binnen uw sector? Waar schuilen opportuniteiten?

Stap 2

Tijd voor actie

U ontvangt een financieel actieplan, op uw maat gesneden. Dit actieplan bevat duidelijk en concreet geformuleerd advies en de stappen die u kan nemen om tot het beste resultaat te leiden. U geniet van een persoonlijke begeleiding en ondersteuning om deze stappen in de praktijk om te zetten.

Stap 3

Zorgeloos verder gaan

U kan zich weer volop concentreren op andere zaken. Uw contactpersoon beheert uw dossier in vertrouwen en volgt alles nauwlettend op. Zo brengt hij/zij u op de hoogte van veranderingen of aanvullingen. Tegelijk kan u altijd met al uw vragen bij hem/haar terecht.