Loading color scheme

Vermogensplanning

Solvas heeft in 2020 een afdeling opgericht voor vermogensplanning en beleggingsoplossingen: Connect. Connect is van de overtuiging dat elk individueel advies onlosmakelijk verbonden moet zijn aan een totaalplan. 

Onze uitdaging als vermogenspartner is één samenhangend geheel te maken van het werk van jouw bankier, jouw accountant, jouw advocaat, jouw notaris ... kortom coördinatie en bijsturing waar nodig. Enkel op die manier ben je er zeker van dat jouw vermogen in balans blijft!

Vraag een gesprek aan!

Vermogensplanning

Overzicht

Er wordt gestart vanuit jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Zo brengen we jouw familiale-, beroeps- en vermogenssituatie in kaart. Om 100% gegrond advies en oplossingen te kunnen geven, is het belangrijk om een zo compleet mogelijk beeld te schetsen van jouw situatie en waar je naartoe wil.

Inzicht

Aan de hand van de info zetten we de feiten op een rijtje. Op die manier krijg je een duidelijk inzicht in zowel jouw privé als jouw zakelijk vermogen.

Gemoedsrust

Naast een degelijk strategisch plan, zorgen we ook voor de implementatie. Connect begeleidt je van concept tot realisatie. Geld krijgt pas werkelijk waarde als jij en jouw gezin er ook van kunnen genieten.

Beleggingsoplossingen

Je bezit een financieel vermogen dat je wil laten groeien op lange termijn. We vinden het onze missie om jouw vermogn optimaal te beheren. Ontdek onze portfolio service en vastgoed service.

Connect is voor jou...

- Jouw adviseur in eerste lijn. No Connect, no decision.
- De kwaliteitsreferentie op het vlak van vermogensplanning.
- Een betrouwbare beheerder van jouw vermogen.
- Jouw partner om zorgeloos te investeren in vastgoed.

Optimaliseer jouw vermogen. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek via info@connect-ed.be of 09 296 46 54.