Loading color scheme

"Solvas en het team in 3 woorden: innovatief, klantvriendelijk & betrouwbaar!"

Sylvie Naessens
COO Buro International, Tielt

"Voor we besloten om in zee te gaan met Solvas, waren we aangesloten bij meerdere dienstverleners. Dat was dan ook het grootste probleem dat we hebben ervaren: er was geen centralisatie. Via kennissen hebben wij Dominique Willems, de zaakvoerder van Solvas, leren kennen. Hij vertelde ons dat Solvas een all-in-one financiële partner is die altijd advies op maat van de klant geeft. We konden dus bij hen terecht voor het volledige plaatje: de opbouw en bescherming van ons vermogen. Geen verschillende partners meer, alles onder 1 dak.

Doordat Solvas een oplossing bood, zijn wij overgestapt. Dit is vlot gegaan en heeft vooral centralisatie en een goede opvolging opgebracht. We ervaren “we do more” als op het lijf geschreven van Solvas. De app bijvoorbeeld – waarop je een handig zicht hebt op je contracten, digitaal kan tekenen en schadeaangiftes kan doen/bekijken - is een zeer tof initiatief. Wij bij Buro International hechten zelf ook erg belang aan comfort en welbevinden. Dat is onze belofte aan onze klanten: beyond your office. Het gaan niet alleen om jouw kantoor of kantoorinrichting, maar om wat erin ontstaat.

We kunnen Solvas en het team omschrijven als: innovatief, klantvriendelijk en betrouwbaar. We raden Solvas zeker aan bij collega-ondernemers die op zoek zijn naar een totaalpartner die proactief meedenkt en advies geeft. Blijf zeker zo verder doen!"

Ik wil ook klant worden!