Loading color scheme

Werken bij Solvas? Dat kan!

Welkom: check onze vacatures!

Solvas en Consea veroveren het Meetjesland!

Bekijk hier onze aanpak & ambitie

Jouw partner voor de opbouw en bescherming van jouw vermogen

Bekijk onze uitzending op Kanaal Z!

Solvas ondersteunt jouw levensverhaal en passie met een duidelijk financieel actieplan met concreet advies. Als financieel begeleider - onafhankelijk verzekeringsmakelaar, AXA-bankagent, vermogensplanner en vastgoedexpert - zorgen we dat je sterker in het leven staat.

En dit is nu - meer dan ooit - van belang. Solvas is jouw co-piloot en gidst jou door stormen en zonneschijn. Samen vinden we de oplossing om jou vooruit te helpen. Contacteer ons en we brengen jouw situatie in kaart! 

Benieuwd naar wat wij doen?


Welkom bij Solvas. We zijn ambitieus in ons denken, maar vooral in ons doen! Jouw dossier wordt correct en volledig opgevolgd. Ons topteam weet wat er in de markt speelt en waar onze klanten echt behoefte aan hebben. Het gaat verder dan enkel meedenken. We realiseren oplossingen.

Doe en durf meer met Solvas als financiële partner. Laat je optimaal begeleiden voor de bescherming en opbouw van jouw vermogen.

Ondernemer

We komen dagelijks in contact met onze klanten hun dromen, passie, gedrevenheid … en creëren de perfecte op-maat-oplossingen om hen daarin te steunen. We nemen de tijd om je oprecht te leren kennen. Zo weten we waar jij en je bedrijf nood aan hebben. 

Vraag jouw plan

Particulieren

Luisteren naar jouw verhaal en gericht vragen stellen, dat is onze grootste troef om een oplossing op maat te kunnen voorstellen. Zo zien we pas echt wat er leeft en hoe we optimaal en volledig kunnen helpen. We helpen jouw gezin, eigendom en vermogen te beschermen.

Vraag jouw plan

Jij weet dat je een aantrekkelijke werkgever bent. Maar straal je dat ook uit in je vacatures? ...
Read more
Zakenkantoor Solvas uit Lievegem opent komend voorjaar een nieuw kantoor langs de ...
Read more
Alvast bedankt! Wij bezorgen snel een antwoord. Er is iets misgegaan bij het verzenden. Het bericht is niet verzonden. Gelieve op 'I'm not a robot' te klikken.

Lievegem
Zomerlaan 1 | 9930 Lievegem
T +32 (0)9 372 56 63

Dreef 112 | 9930 Lievegem
T +32 (0)9 372 86 86

Aalter
Markt 4-5 | 9880 Aalter
T +32 (0)9 372 56 63

Maldegem
Marktstraat 53 | 9990 Maldegem
+32 (0)50 72 92 60

Oostende
Roerdompstraat 1 | 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 56 16

  • Solvas Lievegem - Zomerlaan

  • Solvas Lievegem - Dreef

  • Solvas Aalter - Markt

  • Solvas Oostende

  • Solvas Maldegem