Loading color scheme

Ondernemingen beschikken doorgaans over meerdere bedrijfsvoertuigen. Dat kan gaan om personenwagens, maar ook om bestel- en (lichte) vrachtwagens. Waar moet je aan denken als je jouw voertuigen wil verzekeren? Solvas geeft het antwoord!

VERPLICHTE BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID

Als je een gemotoriseerd voertuig in het verkeer wil brengen, dan moet je hiervoor een BA-autoverzekering afsluiten. Die vergoedt de schade die je met jouw voertuig aan derden veroorzaakt. Belangrijk om weten is dat je bij bepaalde verzekeraars een aantal speciale waarborgen geniet:
- Uitgebreide dekking van lichamelijke letsels voor de bestuurder
- Gratis bijstand
- Gratis vervangingsauto

Wij gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor uw wagenpark.

Contacteer ons voor meer info

OMNIUMVERZEKERING VOOR JOUW VOERTUIGEN

Naast de BA-verzekering kan je jouw voertuigen extra beschermen met een omniumverzekering. Deze polis dekt onder andere je eigen schade, bijvoorbeeld als je bij een ongeval in fout bent. Een omniumverzekering is zowel voor nieuwe als voor tweedehandswagens mogelijk.

Welke dekkingen zitten er vervat in jouw omniumverzekering?
- Eigen schade
- Glasbreuk
- Diefstal
- Vandalisme
- Storm- en hagelschade
- Botsing met dieren
- Brand

Je bepaalt zelf mee het tempo waarin het waardeverlies van jouw wagen(s) verrekend wordt, alsook de vrijstelling in jouw polis. Je kan ook kiezen voor een beperkte omnium: die bevat geen dekking voor eigen schade en vandalisme, maar is voorts identiek aan de volledige omnium zoals hierboven omschreven.

SOLVAS FLEET

Solvas heeft een eigen applicatie gemaakt voor het beheer van jouw vloot. Raadpleeg eenvoudig jouw voertuigen, verzekeringscontracten, facturen en afrekeningen. Op elk moment en elk toestel beschikbaar.

Interesse in Solvas Fleet?

Heb je vragen over de verzekeringen voor jouw voertuig(en)? Of wens je een krediet voor jouw voertuigen? Neem zeker contact op met ons via info@solvas.be of 09 372 56 63.