Loading color scheme

Heb je een nieuw project in de pijplijn? Je zoekt een financiering om te investeren en te groeien? Als ondernemer heb je een aantal keuzes voor de financiering van bedrijfsmiddelen. Als AXA-bankagent hebben we een eenvoudig en duidelijk aanbod, afgestemd op jouw onderneming.

KREDIET AFGESTEMD OP MIJN BEDRIJF

Je kan bij ons terecht voor een zakelijke lening voor jouw bedrijfsgebouw, magazijn, infrastructuur, machines, voertuigen e.d. De juiste keuze is afhankelijk van vele factoren. In welke situatie zit jouw bedrijf? Waarvoor moet het kapitaal dienen?  Daarnaast komt er heel wat bij kijken: rentevoeten, kosten, termijnen, flexibiliteit van afbetalingen, risicodekking, budgettaire ruimte … Wij lijsten de mogelijkheden op en maken samen met jou de juiste keuze.

Is een bedrijfslening de juiste oplossing voor jou? Welke alternatieven bestaan er? Wordt er rekening gehouden met de noden en behoeften van mijn bedrijf?

Contacteer ons voor meer info

Heb je ook plannen en wens je onze hulp bij het realiseren hiervan? Contacteer ons vrijblijvend via info@solvas.be of 09 372 56 63.