Loading color scheme

Op naar een jaar boordevol uitdaging (maar we hebben niks liever)

2022 moest dan het jaar worden waarin we eindelijk terug naar adem konden happen. En dan kwam, uit het niets, de oorlog in Oekraïne die de wereld op zijn kop zette. Gezinnen kreunen intussen onder de stijgende levensduurte en torenhoge energieprijzen, bedrijven kraken onder de hoogste inflatie in 40 jaar en de stijgende loon- en andere kosten. Ook op onze werking had de crisis een grote impact.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe syndicus? Ontmoet Alexia!

Door de fusie tussen Consea Immo en Solvas, kan je nu ook bij ons terecht voor het beheer van jouw mede-eigendom! Consea Immo zijn als sydicus al meer dan 20 jaar een referentie als syndicus van diverse mede-eigendommen die vanaf het begin ononderbroken in beheer zijn.

Meer info

Oorlog Oekraïne en (Wit)Rusland: gevolgen voor jouw verzekering?

De oorlog tussen Oekraïne en Rusland heeft gevolgen voor transport van en naar deze landen. De verzekeringsmaatschappijen raden de klanten af om naar Wit-Rusland, Rusland of Oekraïne te rijden. Ze zitten rond tafel om aanpassingen door te voeren aan het gebied van hun verzekeringen. Indien je binnenkort toch naar Oekraïne of (Wit-)Rusland moet met jouw voertuig (wagen/vrachtwagen/bestelwagen/moto ...), contacteer jouw Solvas-adviseur en we bekijken samen of jouw verzekeringspolis de nodige dekkingen geeft.