Loading color scheme

Solvas vastgoed, bank en verzekeringen samen sterk op de Markt in Aalter

1 + 1 = MORE. Solvas vastgoed, bank en verzekeringen zijn vanaf nu samen sterk op de Markt in Aalter. Ons vastgoedkantoor is op 5 april officieel verhuisd naar hetzelfde kantoor waar Solvas bank en verzekeringen al jaren een gevestigde waarde zijn. Zo bundelen de 2 kantoren in Aalter hun krachten om meer voor jou als klant te betekenen. Alle sterktes en experts onder 1 dak voor een nóg betere service.

Meer info

Handig online overzicht over alle verzekeringen en administratie van jouw rollend materieel

Is jouw bedrijf uitgerust met een uitgebreide vloot van wagens en machines? Dan vraagt dit heel wat administratieve opvolging. Solvas doet dit voor jou allemaal op wieltjes lopen. Want als klant maak je gratis gebruik van de Solvas Fleet. Met deze gebruiksvriendelijke online tool heb je altijd een overzicht over alle verzekeringen en administratie bij de hand. Hierop raadpleeg je op elk moment van de dag alle contracten, facturen en afrekeningen. Ontdek hier wat dit platform voor jou betekent.

Meer info

Op naar een jaar boordevol uitdaging (maar we hebben niks liever)

2022 moest dan het jaar worden waarin we eindelijk terug naar adem konden happen. En dan kwam, uit het niets, de oorlog in Oekraïne die de wereld op zijn kop zette. Gezinnen kreunen intussen onder de stijgende levensduurte en torenhoge energieprijzen, bedrijven kraken onder de hoogste inflatie in 40 jaar en de stijgende loon- en andere kosten. Ook op onze werking had de crisis een grote impact.

Meer info

Op zoek naar een nieuwe syndicus? Ontmoet Alexia!

Door de fusie tussen Consea Immo en Solvas, kan je nu ook bij ons terecht voor het beheer van jouw mede-eigendom! Consea Immo zijn als sydicus al meer dan 20 jaar een referentie als syndicus van diverse mede-eigendommen die vanaf het begin ononderbroken in beheer zijn.

Meer info