Loading color scheme

De tiende verjaardag van de overname van Buysse-Verbrugge Zakenkantoor

De tiende verjaardag van de overname van Buysse-Verbrugge Zakenkantoor

We duiken even de geschiedenis van Solvas in. Want tien jaar geleden namen we Zakenkantoor Buysse-Verbrugge uit Assenede over. Dit betekent ook dat Matti Buysse, zoon van de toenmalige zaakvoerder van dit zakenkantoor, al tien jaar ons team versterkt. Versterken is hierbij echt wel het juiste woord, want wederzijds leerden we veel van elkaar bij. Dankzij zijn dubbele ervaring bij Zakenkantoor Buysse-Verbrugge en Solvas is Matti topexpert in alle verzekeringen voor alle klanten. Ontdek hier zijn bijzonder verhaal.

Meer info
Nieuwe CEO voor Solvas Groep

Nieuwe CEO voor Solvas groep

Solvas is een onderneming in volle groei. Toch blijven we trouw aan onze slogan ‘We do more’, zodat jij als klant consequent blijft rekenen op onze sterke persoonlijke service. Daarom verwelkomt de Solvas Groep vanaf juni een nieuwe CEO om het bedrijf verder te laten bloeien, groeien en ontwikkelen. Erik Janssens (62) neemt de algemene leiding over van Dominique Willems (44), die als bestuurder mee de lijnen blijft uitzetten en zich meer gaat toeleggen op het financiële en strategisch-creatieve luik en de verdere business development.

Meer info

Ik ga op reis en ik neem mee... de Solvas Assistance bijstandsverzekering

Ik ga op reis en ik neem mee... de Solvas Assistance bijstandsverzekering. Is dit bij jou al een automatische reflex? Goed zo! Want dit hoort een vast onderdeel van je checklist te zijn, net als de inhoud van je koffer. De Solvas Assistance bijstandsverzekering dekt de zaken die jouw standaard reisverzekering niet dekt. Denk aan een annulatie, pech met een huurwagen of repatriëring van je wagen of familie. Als je dit meemaakt, staat jouw hoofd er niet naar vanalles te regelen. Bovendien is de financiële weerbots achteraf een extra mokerslag. De Solvas Assistance bijstandsverzekering ontzorgt jou hierbij.

Meer info

Nieuwe regelgeving rond EPC bij verhuur

Heb je een woning of appartement te huur? Hou dan zeker rekening met de nieuwe regelgeving rond EPC bij verhuur. Want de wind van energiezuiniger wonen waait ook richting de huurwoningen uit. Terecht, aangezien dit een groot aandeel heeft in het algemene klimaatbeleid en een betere planeet voor toekomstige generaties.

Als verhuurder is het altijd even schrikken als er nieuwe regels aankomen. Zeker als je al in het bezit bent van een woning met een minder gunstig EPC-label. Maar geen paniek! De overheid voorziet verschillende subsidies en ondersteuningstrajecten om jouw woning energiezuiniger te maken. Informeer je goed, want een investering in energiezuinigheid kan uiteindelijk meer opleveren dan je denkt.

Wat houden de nieuwe regels in? We leggen het even uit en maken je meteen wegwijs in de premies.

Meer info