Loading color scheme

Je bezit een woning, villa, appartement, studio, studentenkot of stuk grond en wenst dit graag te verkopen. Dat kan om verschillende redenen: je hebt je oog laten vallen op een ander huis, je wenst het geld te gebruiken voor een andere investering ... Of je wenst jouw vastgoed te verhuren. Voor beide zaken kan je beroep doen op onze vastgoedexperts.

VERKOOP JE WONING IN ALLE VERTROUWEN

Er komt heel wat kijken bij de verkoop van je vastgoed. We moeten de markt laten weten dat dit te koop staat: je moet dus advertenties opmaken, aantrekkelijke foto's maken, gegevens verzamelen én je moet exact weten hoeveel je woning, appartement of grond waard is. Daarnaast kan het interessant zijn dat je een kijkdag organiseert. 

Er moeten enkele administratieve taken in orde worden gebracht en enkele attesten worden voorgelegd zoals een bodemattest, energieprestatiecertificaat (EPC), postinterventiedossier, stedenbouwkundige informatie, keuringsattest van de elektrische installatie ... 

Vanaf dat er reactie is, moet je bezoekmomenten vastleggen én de potentiële koper kunnen overtuigen van de voordelen en hen soms verder kunnen laten kijken dan de huidige staat/meubels. Bij Solvas gaan wij met deze zaken voor jou aan de slag. Als verkoper word je op een professionele manier begeleid bij elke stap in het proces. Wij staan garant voor een vlotte en professionele afhandeling. Onze ervaring en ruim netwerk/cliënteel zorgen voor een maximaal resultaat.

Ask more!

VERHUUR JE VASTGOED VLOT EN BETROUWBAAR

Ben je de eigenaar van een (nieuwbouw)woning, duplex, flat of penthouse en wil je dit verhuren zonder zorgen? Geniet van een extra bron van inkomsten. Hiervoor ben je bij Solvas aan het juiste adres. Wij gaan samen met jou op zoek naar de geschikte huurder(s). We houden rekening met jouw specifieke wensen en verwachtingen.

Contacteer ons voor meer info

Je wil je vastgoed verkopen of verhuren zonder zorgen? Of ben je op zoek naar een woning of naar investeringsvastgoed? Dan kunnen wij jou verder helpen. Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek via vastgoed@solvas.be of 09 372 56 63.