Loading color scheme

Ben jij momenteel klant bij een “alledaagse makelaar”? Zoek je eigenlijk een toekomstgerichte, proactieve, all-in-one financiële partner voor je bank-, verzekerings- en vastgoedproducten? Welkom. We do more. Dat is onze slagzin en ons DNA. We doen meer voor onze klanten, partners en medewerkers. Dus ook voor jou.

Bescherming & opbouw van uw vermogen

Iedereen wil een mooie en zorgeloze toekomst plannen. Maar hoe doe je dat, en kloppen al die verhalen die je in de media hoort? Doordat Solvas AXA-bankagent, onafhankelijk verzekeringsmakelaar, financieel begeleider en vastgoedexpert is, zijn alle pijlers in jouw financieel plan vertegenwoordigd. Hierdoor wordt alles op elkaar afgestemd. Door middel van opleidingen en een sterk netwerk, versterken wij onze deskundigheid. Deze kennis delen we met jou tijdens een persoonlijk gesprek of op infoavonden en events.

Ambitieus in ons denken, maar vooral in ons doen

We hebben de gezonde ambitie om te groeien, met focus op kwaliteit en maatwerk. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar het vraagt veel inzet en tijd om je klant oprecht te leren kennen. Maar Solvas is meer dan klaar voor de toekomst, dat blijkt ook uit onze nominatie als Trends Gazelle.

Maak een afspraak  Ontdek ons team


Voor onze Solvas'ers

Onze Solvas’ers vormen de ruggengraat van ons bedrijf. Daarom vinden we het belangrijk om een positieve vibe te creëren op de werkvloer.

Zo kiezen we o.a. voor zelfsturende teams die de vrijheid krijgen om keuzes en beslissingen te maken, van taakverdeling en werkmethode tot vakantieplanning. Daarnaast werken we met glijdende uren en beschikken we over een fantastisch mini-feestcomité dat regelmatig toffe teamactiviteiten organiseert. Je goed voelen op het werk, daar start het mee.

Voor jou

We komen dagelijks in contact met onze klanten hun passie en creëren de perfecte totaalaanpak om hen daarin te steunen. Voor ambitieuze particulieren en ondernemers doen we dan ook met plezier meer.

We willen meegroeien in elke levensfase van onze klanten en ervoor zorgen dat ze sterker in het leven staan. We hebben respect en bewondering voor hun gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Deze spirit vinden we ook terug in ons team

+
Klanten
+
Medewerkers
%
Inzet
De tiende verjaardag van de overname van Buysse-Verbrugge Zakenkantoor
We duiken even de geschiedenis van Solvas in. Want tien jaar geleden namen we Zakenkantoor ...
Read more
Nieuwe CEO voor Solvas Groep
Solvas is een onderneming in volle groei. Toch blijven we trouw aan onze slogan ‘We do more’, ...
Read more