Loading color scheme

Met een verzekering gewaarborgd inkomen zorg je ervoor dat jij en jouw gezin de huidige levensstandaard kunnen behouden in geval van ziekte of ongeval.

Je kunt een tijd niet aan de slag en jouw inkomsten dalen. Maar de vaste kosten blijven dezelfde. Financiële problemen komen om de hoek kijken. Met een verzekering gewaarborgd inkomen bescherm je jezelf en je gezin tegen financiële zorgen door arbeidsongeschiktheid.

FISCAAL VOORDELIG

Dankzij het inkomen dat je ontvangt van jouw verzekering gewaarborgd inkomen, kan je bedrijf blijven draaien wanneer je buiten strijd bent. Je kan de lening voor het nieuwe bedrijfspand blijven afbetalen of extra (personeels)kosten dekken. Goed nieuws is ook dat de verzekering gewaarborgd inkomen geniet van een fiscaal gunstig regime: de premies zijn fiscaal aftrekbaar.

Je kan ze dus volledig aftrekken van jouw beroepsinkomsten als werkelijk bewezen beroepskosten.

Contacteer ons voor meer info

PREMIEBEPALING GEWAARBORGD INKOMEN

De premie voor jouw verzekering gewaarborgd inkomen wordt op basis van een aantal criteria bepaald:
- Verzekerde rente: je kan maximaal 80% van jouw inkomen verzekeren
- Leeftijd: hoe jonger je bent bij de onderschrijving van de polis, hoe lager de premie
- Beroep
- Gezondheidstoestand en levensstijl
- De eigenrisicotermijn in de polis: hoe langer deze termijn, hoe lager de premie zal zijn
- Soort rente: je kiest voor een constante rente (die altijd gelijk blijft), een jaarlijks klimmende rente of een jaarlijks klimmende rente tijdens schade
- Eindduur van de dekking: hoe langer de dekking loopt, hoe hoger de premie zal zijn
- …

Solvas kent de markt door en door en biedt je een heel brede waaier aan formules aan. Bel of mail gerust voor een vrijblijvend intakegesprek: 09 372 56 63 of info@solvas.be.