Loading color scheme

LET'S DO MORE TOGETHER

Jouw kantoor overlaten of toetreden tot een grotere groep?

"Solvas heeft de laatste jaren verschillende kantoren overgenomen en is zo enorm gegroeid tot de top 20 van makelaars in België. Vele kantoren zijn op zoek naar een goede opvolger of wensen zich aan te sluiten bij een grotere groep. Dit om aan de druk van de steeds toenemende concurrentie en veeleisendheid van de maatschappijen te weerstaan. Een hele uitdaging en weloverwogen keuze, want uiteraard wil men dat hun klanten - waar ze jaren zo hard voor gewerkt hebben - minstens even goed worden opgevangen en verder geholpen door een nieuwe makelaar.

Laat ons de krachten bundelen. De Solvas-groep biedt een brede financiële dienstverlening aan KMO's en ambitieuze particulieren. We gaan uit van een totaalaanpak. Dat toont aan dat wij denken op lange termijn en de relatie met onze klanten enorm belangrijk vinden. We bekijken voor onze klanten wat het beste bij hen past. Dat doen we vanuit onze kantoren in Lievegem, Aalter en Oostende, waar we dagelijks paraat staan om onze klanten te ondersteunen in hun financiële avonturen. Voeg bij dit advies nog eens het enthousiasme en de gedrevenheid van de Solvas'ers toe en je bekomt de cocktail waar we bij Solvas zo trots op zijn. We willen samen meer doen voor onze klanten en met hen een mooie toekomst uitbouwen.

Wij hebben de gezonde ambitie om te groeien, met focus op kwaliteit en maatwerk. Benieuwd? Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek, via patrick@solvas.be of 09 372 56 63."

Patrick Oostvogels,
COO Solvas

Contacteer ons voor een babbel

"Door het vele werk en verschuivingen in de financiële- en verzekeringsmarkt, zijn wij op zoek gegaan naar een grotere groep om ons bij aan te sluiten. Wij hebben contact opgenomen met 5 kantoren en na veelvuldige gesprekken, droeg Solvas onze voorkeur. Wij werken sinds begin 2019 samen en merkten al snel dat we onze klanten betere tarieven en een betere dienstverlening konden bieden! Samen met Solvas doen en betekenen we letterlijk MORE."

Bert De Koninck,
Oprichter BDK Verzekeringen

Samenwerking? Contacteer ons

"In een snel evoluerende financiële sector is het een enorme uitdaging om up-to-date te blijven en het best mogelijke advies te geven aan de klanten. Mede door de focus op mijn revisorenkantoor en om in de toekomst de huidige aanpak succesvol te kunnen voortzetten, heb ik mijn verzekeringskantoor toevertrouwd aan de Solvas-groep. Ik heb gezocht naar een kwalitatieve en betrouwbare partner, dichtbij ons huidige kantoor in Oostende. De match met Solvas was er meteen. Persoonlijk contact, klantenfocus, luisteren en adviseren staan centraal. Met de expertise van Solvas ben ik er zeker van dat mijn klanten in goede handen zijn."

Walter Hosten,
Beherend vennoot Hosten Financiële Diensten

Interesse? Contacteer ons