Loading color scheme

De fietsverkoop in België zit in de lift. Begrijpelijk, want fietsen is gezond voor jong en oud. Ga een fietsverzekering aan en alles loopt op wieltjes.

Verplaats je je regelmatig met de fiets of bent je een amateur-sporter op twee wielen? Dan ben je ongetwijfeld gehecht aan jouw fiets. Wij verzekeren een groot aantal vervoermiddelen: stadsfietsen, elektrische fietsen of e-bikes, koersfietsen, gemotoriseerde voortbewegingstoestellen (hoverboard, monowheel, elektrische step, segway), (elektrische) rolstoelen. Enig nadeel: door de hoge prijs van de fietsen, is de kans op diefstal de laatste jaren toegenomen. Daarom zijn meer en meer mensen op zoek naar een passende fietsverzekering.

WAT DEKKEN WIJ IN UW FIETSVERZEKERING?

Materiële schade
Dit is heel ruim en omvat botsen, vallen, laden/lossen en de weersomstandigheden. Alle toebehoren (navigatiesysteem, camera, aanhangwagen ...) en jouw helm zijn ook automatisch verzekerd bij een ongeval.

Diefstal
Deze waarborg dekt verschillende oorzaken van diefstal: vandalisme, poging tot diefstal, diefstal op de openbare weg / in een fietsenstalling / op een fietsdrager van een wagen / in een wagen ... bij inbraak of als het antidiefstalsysteem vernield werd.

Bijstand
Bijstand is geldig voor alle vervoermiddelen. Je krijgt van ons bijstand als je een defect hebt, een ongeval en een poging tot diefstal.

Contacteer ons voor meer info

WAAR BEN IK VERZEKERD BIJ EEN FIETSONGEVAL?

Je bent in de hele wereld verzekerd tegen diefstal en schade! Van de bijstand geniet je in België en 30 kilometer buiten de landsgrenzen.
 
Kies voor zekerheid met een fietsverzekering. Contacteer ons via info@solvas.be of 09 372 56 63.