Loading color scheme

Heb je wat spaargeld verzameld? Er zijn heel wat alternatieven voor het verlieslatend spaarboekje. Solvas heeft een team die gespecialiseerd is in financiële en juridische begeleiding. Wij luisteren naar jouw doel en wensen en begeleiden jou doorheen de verschillende mogelijkheden om jou zo de beste oplossing te kunnen aanreiken.

Er zijn slimmere manieren om geld te beleggen. Ontbreekt het jou aan tijd en kennis om de juiste beleggingen te kiezen? Dan staan wij voor je klaar om je advies te geven. Kom ons vertellen over jouw plannen, wensen en angsten. Leg ons uit wat jouw drijfveren zijn en wat je verwacht. Door te investeren verliest je geld geen waarde, wordt de economie gestimuleerd, de inflatie overstegen en draag je bij aan groei!

Contacteer ons voor meer info

BLAAS JOUW GELD NIEUW LEVEN IN

Wij helpen jouw plannen op korte en langere termijn vorm te geven. Door middel van gerichte vragen te stellen kunnen we jouw persoonlijk beleggingsprofiel achterhalen en je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen met een gepaste bescherming van jouw vermogen. Je kiest uiteraard zelf hoeveel geld je wil beleggen, hoe groot het risico is dat je wenst te nemen en wanneer je het geld en de winsten op wil halen. We helpen je gewoon bij het kiezen.

Het is tijd om jouw kapitaal in handen te nemen. Wij helpen jou hier graag bij, ontvang fiscaal- en beleggingsadvies van onze professionals, zodat beleggen niét angstaanjagend hoeft te zijn. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek: info@solvas.be of 09 372 56 63.