Loading color scheme

Ben je een liefhebber van oldtimers en heb je er net één aangekocht? Met een goede oldtimerverzekering is jouw classic car optimaal verzekerd. Dat kan bij Solvas.

We maken een onderscheid tussen een oldtimer en classic car. Oldtimers zijn personenwagens, jeeps, breaks, minibussen, motorfietsen, militaire voertuigen die minstens 25 jaar oud zijn en zijn ingeschreven onder een oldtimerplaat. Classic cars zijn verzamelvoertuigen die minstens 15 jaar oud zijn. 

VERPLICHTE BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID

De BA dekt materiële en lichamelijke schade veroorzaakt aan derden. 

OMNIUM

Jouw oldtimer is een belangrijke investering en dus een hoop spaarcenten waard. Deze wil je dus goed beschermen en niet verliezen door diefstal, brand, een ongeval of andere schades. Toch hebben veel mensen nog geen omnium voor hun oldtimer. Er bestaan goede en betaalbare verzekeringsoplossingen om jouw wagen te beschermen. Dit houdt in dat er een dekking is in geval van brand, diefstal, glasbraak, botsing met wild, hagel, vandalisme, vluchtmisdrijf en schade door een ongeval in fout.

Vraag jouw mogelijkheden en advies!

SOLVAS ASSISTANCE

Solvas Assistance is een eigen ontwikkeld bijstandspakket, dat zorgt voor bijstand voor jouw gezin, woning, reizen en voertuigen. Een onderdeel van dit pakket is bijstand voor jouw oldtimer. Deze bijstand omvat 2 belangrijke zaken:

- Pechverhelping en sleepdienst: als jouw voertuig een technisch incident heeft, sturen wij pechverhelping om jou te helpen. Indien pechverhelping ter plaatse niet mogelijk is, dan zorgen we voor een sleepdienst om het voertuig tot aan jouw gekozen garage of woonplaats te slepen.
- Repartriëring van de inzittenden naar huis: indien het voertuig wegens een technisch incident getakeld moet worden, organiseren wij de terugkeer van de verzekerde inzittenden naar huis.

Deze dekking is standaard voorzien in België en tot 300 kilometer buiten de landsgrenzen. Indien dit uitgebreid moet worden naar Duitsland, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Groot-Brittannië, dan is dit mogelijk mits een bijpremie.

Deze garanties zijn uitgesloten als het voertuig wordt gebruikt voor commerciële doeleinden of tegen betaling, als het verhuurd of gebruikt wordt voor het verhuur van goederen, als het deelneemt aan rally's of bij dagelijkse gebruik voor professionele doeleinden. Is dit bij jou het geval? Contacteer ons dan voor een offerte en oplossing op maat.

Contacteer ons voor meer info

Wens je jouw paradepaardje optimaal te verzekeren? Vele oldtimerverzekeringen zijn vaak goedkoper dan een gewone autoverzekering, maar hebben vaak beperkingen. Wij adviseren jou graag en bekijken de premie, waarborgen én beperkingen.  Contacteer ons via info@solvas.be of 09 372 56 63.