Loading color scheme

Een familiale verzekering (ook BA privé-leven genoemd) is van toepassing voor jou en jouw gezinsleden. Jouw familiale verzekering vergoedt de schade die jij, en wie bij jou inwoont, veroorzaakt aan derden. Een ongeluk kan in een klein hoekje schuilen, maar uiteraard wil je er niet heel jouw leven voor betalen.

Je bent aan het fietsen en veroorzaakt een verkeersongeluk? Jouw zoon schopt met zijn voetbal een ruit uit van het huis van jouw vrienden? Met deze verzekering zorg je ervoor dat je verzekerd bent tegen onvoorziene situaties. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle leden van jouw gezin: partner, kinderen, vrienden of familie die op bezoek zijn, huisdieren,… Een familiale verzekering kan ook afgesloten worden in samenhang met een brandverzekering.

VOORDELEN FAMILIALE VERZEKERING

- Wanneer je een familiale verzekering afsluit als aanvulling bij een woonverzekering krijg je een mooie korting.
- Als jouw hoofdverblijfplaats in België is en je op reis gaat naar het buitenland dan ben je nog steeds gedekt.
- Ook jouw kinderen die jonger zijn dan 18 jaar kunnen beschermd worden, ook wanneer ze de grootste stommiteiten uithalen.

Meer info? Contacteer ons

RECHTSBIJSTAND BA PRIVÉ-LEVEN

- Rechtsbijstand BA privé-leven: hierbij word je geïnformeerd over jouw rechten en dan zal er naar een snelle en aanvaardbare minnelijke schikking worden gezocht.
- Indien er geen minnelijke schikking kan worden getroffen, komt deze dekking tussen in de gerechtskosten en de erelonen van jouw advocaat.

Een ongeval is snel gebeurd. Contacteer ons voor meer info via info@solvas.be of 09 372 56 63.