Loading color scheme

Jouw bedrijfsgebouwen zijn van essentieel belang voor jouw business. Om jouw onderneming tegen brand en andere risico’s zoals storm, waterschade, glasbreuk en natuurrampen te beschermen, kan je een brandverzekering of een patrimoniumverzekering nemen bij Solvas.

Deze verzekering kan omwille van verschillende opties dus ruimer zijn dan de naam laat vermoeden. We geven je hieronder graag meer informatie.

WAT DEKKEN WIJ IN DE BRANDVERZEKERING?

Een brandverzekering is meer dan puur bescherming bij brand- of waterschade. Volgende dekkingen zijn inbegrepen:
- Brand, ontploffing, rook- en roetschade, blikseminslag
- Storm, hagel, sneeuw- of ijsdruk
- Natuurrampen
- Aanrijding
- Schade veroorzaakt door water of stookolie
- Schade aan elektrische leidingen en de daarop aangesloten elektrische toestellen
- Glasbreuk
- Vandalisme

Voor bepaalde professionele activiteiten voorzien we in een verzekeringsoplossing met waarborgen op maat van het beroep.

Meer info? Contacteer ons

OPTIONELE DEKKINGEN IN DE BRANDVERZEKERING

- Rechtsbijstand: dit houdt in dat we je informeren over jouw rechten en dat je zal verdedigd worden in het kader van een geschil in verband met de verzekerde goederen.
- Diefstal: dit wil zeggen dat jouw kostbare goederen worden beschermd. En als er bij inbraak schade aanricht wordt, komen wij ook tussen in de herstellingen van de sporen van vandalisme.

Wens je meer informatie over de Solvas-brandverzekering voor jouw onderneming en alle opties? Geef ons zeker een seintje via info@solvas.be of 09 372 56 63.