Loading color scheme

Wil je een grote aankoop doen en wens je een lening of krediet dat zo voordelig mogelijk is waardoor je nog zorgeloos de toekomst tegemoet kan gaan? Lening op afbetaling? Het aanbod dat wij als AXA-bankagent hebben, is eenvoudig en duidelijk.

Je kan bij ons terecht voor een lening voor jouw woning, bedrijfsgebouw, auto of een extraatje. Wij lijsten de mogelijkheden op en maken samen met jou de juiste keuze. Want ook voor een auto of om de studies van jouw kinderen te financieren kan je op onze hulp rekenen.

Contacteer ons voor meer info

VOORDELEN VAN LENEN VIA SOLVAS

Geen waslijst aan ingewikkelde formules, wij loodsen jou hier doorheen. Jij houdt de touwtjes in handen.

LENEN VOOR EEN HUIS OF RENOVATIE?

Het is en blijft een grote stap: het kopen van een woning of een woning verbouwen. Solvas begeleidt je in deze belangrijke fase en zorgt ervoor dat je zorgeloos kan genieten.

Kopen of bouwen?
Er komt veel kijken bij het kopen of bouwen van een huis of appartement. Wij luisteren, zoeken naar de meest voordelige oplossing en sluiten een hypothecair krediet op jouw maat af.

Renoveren of verbouwen?
Je denkt er nog maar aan en de stress komt tevoorschijn. Haal het maximum uit jouw verbouwingswerken met het minimum aan zorgen door het juiste krediet. We denken aan de eventuele premies en subsidies.

Groene woning?
Besparen en tegelijkertijd zorg dragen voor het milieu: 2 in 1. Je krijgt een lagere rentevoet als jouw verbouwing bestaat uit energiebesparende investeringen.

Contacteer ons voor meer info

LENEN VOOR EEN AUTO?

Je hebt eindelijk beslist: je gaan een nieuwe (bedrijfs)wagen kopen! Je kan bij Solvas ook lenen voor een tweedehandswagen. 

Jij kiest de looptijd
We bieden jou lage tarieven waarbij je zelf de looptijd kan kiezen. Dit hangt af van hoeveel je wenst te lenen en welk bedrag je hier maandelijks voor kan missen. Je kiest zelf als je liever een langere looptijd heeft waarbij de maandelijkse aflossing kleiner is of een kortere looptijd met een groter bedrag maandelijks. In het laatste geval zal jouw lening sneller afgelost zijn en betaal je dan ook minder interesten.

Leen tot 110%
Je kan tot 110% lenen, dat wil zeggen dat je de volledige aankoopprijs van de auto kan lenen én voor bijkomende kosten. Bijvoorbeeld voor jouw verzekering. Uiteraard kan je ook zelf een deel van de aankoopprijs betalen en voor het resterende deel een financiering aangaan.

Je wenst en autofinanciering aan te gaan? Geef ons een seintje en wij geven supersnel antwoord op uw aanvraag: info@solvas.be of 09 372 56 63. 

LENEN VOOR EEN EXTRAATJE?

Je zit boordevol plannen en wenst nog veel te realiseren! Onze persoonlijke lening beidt jou die kans. We adviseren jou met plezier. Je kunt voor diverse doeleinden een LOA (lening op afbetaling) aanvragen: je wenst uw droomreis te boeken? Je wil jouw woning te herinrichten? Je wenst een elektrische fiets? Jouw kinderen willen hogere studies aangaan? Je wil hiervoor liever geen geld opnemen van uw spaarrekening?

Dan kan je een persoonlijke lening aangaan en hou je toch nog iets achter de hand.

Vraag een lening of advies aan Solvas! Contacteer ons voor meer informatie of een persoonlijk gesprek via info@solvas.be of 09 372 56 63.