Loading color scheme

Jouw woning is wellicht je kostbaarste bezit en dat wens je dan ook zo optimaal mogelijk te beschermen. Met een goede brandverzekering kan je op beide oren slapen.

Je wil jouw huis goed verzekeren maar zonder extra kosten? De brandverzekering van Solvas dekt niet alleen jouw woning maar ook de inhoud ervan. Hiermee nemen we na een schade (zoals stormschade, sneeuwschade, hagelschade,…) jouw zorgen uit handen en zorgen we voor een correcte vergoeding.

VOORDELEN VAN EEN BRANDVERZEKERING

Een brandverzekering, ook gekend als woningverzekering, is geen verplichte maar wel een noodzakelijke verzekering, wij lijsten de voordelen bij Solvas voor jou op:
- Je geniet van een brandverzekering die niet alleen brand dekt maar ook waterschade, natuurrampen,… en nog veel meer!
- Je kan jouw verzekering uitbreiden. Zo heb je recht op enkele extra’s in jouw verzekering.

Een voorbeeld hiervan: er ontstond brand in jouw woning. Ten eerste zijn de roetsporen moeilijk te verwijderen en ten tweede na tussenkomst van de brandweer is er nog meer schade. De verzekering neemt de kosten van schoonmaak en opruiming voor zijn rekening.

- Wij helpen je bij het zoeken van een voorlopige woning tot wanneer jouw eigen woning terug bewoonbaar is.

Contacteer ons voor meer info

WAT DEKKEN WIJ IN JOUW BRANDVERZEKERING?

- Brand, ontploffing, rook- en roetschade, blikseminslag
- Storm, hagel, sneeuw- of ijsdruk
- Natuurrampen
- Aanrijding
- Schade veroorzaakt door water of stookolie
- Schade aan elektrische leidingen en de daarop aangesloten elektrische toestellen
- Glasbreuk
- Vandalisme

OPTIONELE WAARBORGEN BIJ UW BRANDVERZEKERING

Je kan een standaard brandverzekering afsluiten, maar kan ook kiezen uit allerlei optionele waarborgen:
- Rechtsbijstand: dit houdt in dat je geïnformeerd wordt over jouw rechten en dat je zal verdedigd worden in het kader van een geschil in verband met de verzekerde goederen.
- Diefstal: dit betekent dat jouw kostbare goederen worden beschermd. Dit kan van toepassing zijn bij juwelen of dergelijke. En wanneer er bij inbraak schade aangericht wordt komen wij ook tussen in de herstellingen van de sporen van vandalisme.
- Familiale verzekering: heeft jouw kind tijdens het voetballen een ruit gebroken op school? Is jouw hond ontsnapt en heeft hij een voorbijganger gebeten? Dan komt jouw familiale verzekering – ook ‘BA Privéleven’ genoemd – tussen.
 
Wens je voor jouw thuis een brandverzekering af te sluiten en de verschillende mogelijkheden even op een rijtje te hebben? Contacteer ons via info@solvas.be of 09 372 56 63.