Loading color scheme

CORONAVIRUS: we geven jou de "grootste knuffel"

Dag iedereen,

Een krachtige en prachtige golf van solidariteit overspoelt ons land! Solvas geeft (ook jou) de grootste knuffel van Vlaanderen...

Ook wij surfen mee, doen mee, leven mee. Met de grootste teddybeer van Vlaanderen - 5 op 5 meter (go, go, go, berenjagers!)

Met een dikke 🧸 voor iedereen die het moeilijk heeft.
Met een 💙 voor iedereen die ondanks alles zich blijft inzetten en blijft doorzetten.

Ook wij blijven gaan. Samen sterk, samen voor jou, nu, straks en later als de crisis achter ons ligt. You’ll never walk alone!

O ja: voor de Lievegemnaren die deze week op jacht zijn én op de foto gaan met onze eigenste grote beer: zet jouw selfie op Facebook, check in bij/tag Solvas en je krijgt van ons een knuffel opgestuurd. De vijf allerleukste beelden belonen we – surprise, surprise – extra met een pakketje vol moed en geestige dingen dat we voor jouw deur afzetten. Bereleuk, toch?

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Koop Belgisch. Solvas steunt de nationale "Merci België" campagne waarbij we merci zeggen aan alle Belgen om bij Belgische bedrijven te blijven kopen. Om zo samen sneller weer op te kunnen staan, aan het werk te gaan en onze economie weer op de rails te krijgen. Voor onze klanten. Voor België.

Blijf positief, wees solidair en steun elkaar!

Tot snel.

De Solvas'ers

P.S.: bekijk hier de video van Lievegem en hier onze merci-video!