Loading color scheme

CORONAVIRUS: Kantoor betreden? Eerst temperatuur meten!

Wil je ons kantoor betreden? Dan moet je in onze inkomhal eerst voorbij de 'Scantemp'. Dat is een intelligent toestelletje dat detecteert of iemand koorts heeft en dus mogelijk met het coronavirus besmet is. Op die manier zijn zowel onze eigen Solvas'ers als onze klanten/bezoekers beschermt. Wij denken mee! Wil jij jouw klanten en team ook extra beschermen? Wij geven exclusief 50 euro korting!

Nu bedrijven opnieuw draaien, winkels terug opengaan en de coronamaatregelen versoepelen, wordt voorzorgen nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan opnieuw heel belangrijk. Voor de heropening van onze kantoren voorzien we de preventiemaatregelen die de overheid oplegt. Maar 'we do more', is onze slogan, die we op alle mogelijke manieren proberen waar te maken. Ook als het over veiligheid en gezondheid gaat.

Protected by Solvas: wil jij jouw medewerkers en klanten ook extra beschermen?

Vanaf het moment dat iemand binnenkomt met koorts, dreigt in coronatijd potentieel gevaar. Want voor je het weet is je hele werkvloer besmet. Daarom mag enkel wie koortsvrij is, onze kantoren nog binnen. De Scantemp biedt uiteraard geen waterdichte garantie of iemand besmet is of niet, want het zegt niets over incubatietijd. Maar het is een extra veiligheid. Solvas werkt daarvoor samen met één van hun klanten dat thermische toepassingen ontwikkelt.

Als co-piloot bieden we uw bedrijf de oplossing aan: exclusief met 50 euro korting

Als financiële partner van heel wat kmo’s verkopen we de Scantemp ook aan onze KMO-klanten. Solvas sloot daarvoor speciale condities af met de ontwikkelaar. Hierdoor kan jij als klant de koortsscanner voordeliger kopen met 50 euro korting. Dat past in de totaaloplossingen op maat, waar we gespecialiseerd in zijn. Er is een model om aan de muur te bevestigen, op tafel te zetten of op een steun op de grond. Dit toestel is bij ons te verkrijgen vanaf 1630 euro!

Want wij blijven jouw co-piloot, ook en zeker in crisistijd. Zo vroegen wij jullie al voor de lockdown om ons proactief te contacteren om zo samen te anticiperen op eventueel (betalings)problemen door de crisis. Ook nu de exit is ingezet willen we meerwaarde brengen en bedrijven helpen om hier sterker uit te komen. Gezonde werknemers - protected by Solvas! - zijn daarbij al een eerste grote stap.

Wens je meer info? Contacteer ons hier of bel ons via 0476 93 33 31.

Bekijk hier de werking:

De Scantemp werkt snel, accuraat (tot op 0,3 °C nauwkeurig) en simpel. Je poseert voor een camera die uitgerust is met artificiële intelligentie en een infraroodsysteem vertelt je binnen de 0,2 seconden of je koorts hebt of niet. Vanaf 37,3 graden gaat een alarmbelletje af.

Opgepikt door het nieuws:

- Het Laatste Nieuws: Naar zakenkantoor Solvas? Eerst even passeren langs de koortsmeter aub
-
Het Nieuwsblad: Even naar de bank? Eerst je koorts meten: "Geslaagde exit start met gezonde mensen"
-
AVS: Solvas gaat bezoekers scannen
- Made in Oost-Vlaanderen: Naar de bank of verzekeraar? Eerst koorts meten