Loading color scheme

Uw houvast & duidelijke visie in deze tijden: CONNECT

Met z’n allen beleven we vandaag bijzondere tijden. Maar crisissen zijn eveneens uitdagingen die kunnen leiden tot creatief ondernemerschap. Zo ook binnen Solvas. Of zoals Amerikaans president Lincoln ooit zei: ‘The best way to predict the future is to create it’! Meer dan ooit worden wij geconfronteerd met mensen die op zoek zijn naar een houvast, een plan van aanpak, een duidelijke visie op de toekomst.

Om hierop een antwoord te bieden, stellen wij u dan ook graag ons strategisch partnership voor met CONNECT, onze financiële en fiscale partner gespecialiseerd in vermogensplanning en selectie van beleggingsoplossingen. Met dit partnership wil Solvas duidelijk de kaart trekken van het creëren van toegevoegde waarde met oog op een lange termijn klantenrelatie.

Ik schrijf me in!

CONNECT: “Geld krijgt pas waarde als het een doel heeft”

CONNECT is van de overtuiging dat elk individueel advies onlosmakelijk verbonden moet zijn aan een totaalplan. Hierbij dient aandacht besteed te worden aan zowel de opbouw van uw vermogen als de bescherming ervan.

La Financière de L'Echiquier: "Beleg vanuit overtuiging"

Een belangrijke partner van CONNECT is de Franse vermogensbeheerder La Financière de L’Echiquier. Wat hen onderscheidt? De toepassing van een actief beleggingsbeheer op grond van sterke fundamentele overtuigingen. Dit in combinatie met hun geconcentreerde portefeuilles (‘stock-picking’ principe) zorgt er mede voor dat LFDE zich de afgelopen jaren opgeworpen heeft als een solide partner in het beheer van beleggingsportefeuilles.

Hoe we dit concreet gaan omzetten in de praktijk?

Dat alles en nog veel meer lichten we graag toe in onze webinar die doorgaat op woensdag 25 november om 19.30u. Duurtijd: 1u

Gastsprekers: 
• Mathias Mortier – Verantwoordelijke CONNECT
• Peter Jansen – Verantwoordelijke La Financière de L’Echiquier Benelux

Deelnemen?

Dit is volledig gratis, u kan zich hier inschrijven. U ontvangt automatisch via mail alle instructies om ons webinar te volgen.

Ik schrijf me in!