Loading color scheme

"We wisten dat Solvas de scherpste tarieven voor onze hypotheeklening zou voorleggen, maar vooral de uitstekende dienstverlening en klantgerichte aanpak zijn voor ons belangrijk."

Vincent en Salomé
Advocaat intern. kantoor en Attaché Federale Overheid, Ukkel

"Wij zijn al enkele jaren klant bij Solvas en de zaakvoerder, Dominique Willems, is ondertussen een persoonlijke vriend geworden. Er kwam recentelijk een leuke gezinswoning op ons pad. Aangezien de aankoop van een woning een heel belangrijke beslissing is, wilden wij dan ook topadvies en professionele begeleiding. Daarom twijfelden we niet om contact op te nemen met Solvas voor een geschikt hypothecair krediet.

We wisten dat Solvas de scherpste tarieven voor onze hypotheeklening zou voorleggen, maar vooral de uitstekende dienstverlening en klantgerichte aanpak zijn voor ons belangrijk. De professionele begeleiding waarvan wij mochten genieten was in 1 woord fantastisch. Wij konden rekenen op de indrukwekkende expertise van Lucrèce. Wij stellen als koppel altijd 1001 vragen om zeker te zijn van onze beslissing. Op elke vraag gaf Lucrèce een snel en to-the-point antwoord. Ook Dominique was steeds beschikbaar voor onze vragen. Beter nog: enkele uren voor de ondertekening van de compromis – op een zondag – hadden wij nog een goed gesprek per telefoon waardoor we met een gerust hart konden tekenen. Die periode hadden wij het heel druk op het werk, Dominique aarzelde niet om tot bij ons in Brussel te komen om het nodige papierwerk te doorlopen. “Klant is koning” krijgt pas echt invulling bij Solvas. Elke klant heeft zelf eerder het gevoel een keizer te zijn!

We voelen ons zeer gelukkig aangezien we een mooie en gezellige gezinswoning hebben kunnen kopen en veilig omdat we weten dat onze hypothecaire lening ‘goed’ zit. Ook de nodige verzekeringen werden in orde gebracht.

Solvas staat voor ons gelijk aan expertise, professionalisme en dynamisch. We herhalen het graag nog eens: “klant is koning”! We zouden Solvas dan ook willen aanraden aan iedereen die op zoek is naar een professionele bank die proactief meedenkt en écht beschikbaar is."

Ik wil ook klant worden!