Loading color scheme

Matti De Mild en Anke Snoeck

"We merken dat Solvas een bloeiend, succesvol en eerlijk bedrijf is. Op de contactmomenten verliep alles informeel en open waardoor we ons meteen goed voelden."

Matti De Mild en Anke Snoeck

"Op het moment dat we hadden beslist om te gaan samenwonen, gingen we meteen op zoek naar het juiste huurhuis/-appartement via Immoweb. Daar vonden we vrij snel een appartement dat op het eerste zicht volledig ons ding was en verhuurd werd via Solvas.

Wij kenden Solvas al doordat Laurens, die mee instaat voor de vastgoed-tak, een kennis is van ons. Daardoor twijfelden we niet en namen we meteen contact op. We mochten snel daarna het appartement gaan bezichtigen en het gaf ons direct een echt ‘thuis-gevoel’. We waren heel blij toen we hoorden dat we het mochten huren. Alles werd vlot opgevolgd en het tekenen van de contracten en de huurwaarborg verliep zoals het hoort. De enige tip die we zouden geven is dat de communicatie nog iets meer geoptimaliseerd kan worden. Maar we zijn zeker dat ze hieraan aan het werken zijn.

We merken dat Solvas een bloeiend, succesvol en eerlijk bedrijf is. Op de contactmomenten verliep alles informeel en open waardoor we ons meteen goed voelden. Het was onze eerste keer dat we in contact kwamen met een immokantoor dus we wisten niet wat we konden verwachten. Maar we zouden Solvas zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een woning!"

Ik wil ook klant worden!