Loading color scheme

"We denken er niet aan om over te stappen: Solvas is klantvriendelijk, gemakkelijk toegankelijk, deskundig en biedt een totaalservice."

Werner Bruggeman
Professor Bedrijfseconomie

"Wij doen al jaren, zowel privé als voor ons adviesbedrijf, beroep op de diensten van Solvas. Het bedrijf verzorgt voor ons alle bankverrichtingen en verzekeringscontracten. Ook hebben we aan Solvas het beheer en de opvolging van ons vastgoed uitbesteed.

Het verschil met andere banken en makelaars is duidelijk voelbaar. Deze stellen de behoeften van de klant niet centraal, maar zetten de klant te veel onder druk om bij hen financiële producten en diensten te kopen die de klant niet nodig heeft. De contactpersonen wisselen te frequent en soms heeft men het gevoel dat men er niet meer welkom is. Ze worden e-banking bedrijven die liefst geen klanten meer zien.

We denken er dus niet aan om over te stappen naar een andere makelaar: Solvas verleent ons een goede service met een integrale aanpak en een bijzondere klantvriendelijkheid. Het bedrijf beschikt over een zeer stabiel team van competente medewerkers. Ze ‘ontzorgen’ de klanten en dit geeft ons een groot vertrouwen. Solvas en zijn medewerkers hebben het allemaal: ze zijn klantvriendelijk, gemakkelijk toegankelijk, deskundig en bieden een totaalservice.

Ik geef 1 tip mee: blijf jullie differentiëren op basis van ‘customer centricity’! Want de klant is bij jullie nog steeds ‘koning’."

Ik wil ook klant worden!