Loading color scheme

"They do more: geen enkele vraag is te moeilijk/complex om op te lossen!"

Simon Vandeweghe
Oprichter Travelbase, Gent

"Wij kennen Solvas al van in onze studententijd! Dominique kwam bij mijn ouders thuis in de apotheek om een verzekering af te sluiten voor een liftwedstrijd. Iets wat toen uniek was, maar Dominique was ervan overtuigd: alles is te verzekeren. Zo startte onze samenwerking!

Met Travelbase gaan we als reisonderneming om met grote omzetten, kleine marges en - door onze avontuurlijke reizen - ook grote risico’s. Wij organiseren vespa trips, tuk tuk trips, kanotrips, surfreizen, Barrel rally’s, een Liftwedstrijd,… Een goed aanspreekpunt om deze risico’s te dekken was voor ons dus essentieel.

Solvas geeft ons het geruste gevoel dat onze risico’s in goede handen zijn en dat er een team is die onze zaak zal verdedigen bij de verzekeringsmaatschappijen. Ik had meteen een goed gevoel bij het enthousiasme van het team. Dit heb ik mij tot op de dag van vandaag zeker nog niet beklaagd. Het team – en in het bijzonder Lieve – is altijd heel behulpzaam en betrokken bij onze zaken.

Ze maken hun slogan “we do more” waar: ze zijn ambitieus, ondernemend en geen enkele vraag is te moeilijk/complex om op te lossen!"

Ik wil ook klant worden!