Loading color scheme

Meet team Solvas Facility

Maak kennis met het team achter Solvas Facility, de jongste telg uit de Solvas-groep. Ze stellen zichzelf voor!

"Solvas Facility is binnen de Solvas-groep de jongste tak en bestaat nu iets meer dan 2 jaar. Wij bieden ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐˜…๐—ถ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป aan: leasing, renting & huur โ€“ koop, voor personenwagens, bedrijfsvoertuigen en machines.

Op vandaag bestaat ons team uit ๐Ÿฒ ๐—ฆ๐—ผ๐—น๐˜ƒ๐—ฎ๐˜€'๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ die er iedere dag hard tegenaan gaan om voor de eindklant een oplossing te vinden.

Hoe? Door de volledige Belgische markt te bevragen en van daaruit een financieringsvoorstel op maat aan te leveren bij de klant.ย Nog sterker: tot op vandaag slaagt ons team erin om voor ๐Ÿต ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ฑ๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด aan te bieden.

Wij werken niet alleen in opdracht van de eindklant maar ook voor Belgische dealers, fabrikanten en importeurs. Veelal zijn ook zij op zoek naar net die ene oplossing die men niet in huis heeft.

Wil je ons beter leren kennen? Contacteer Christophe via cr@solvas.be, +32 (0)476 93 33 31, www.solvas.be/flexibelefinancieringย en we maken een afspraak!

Tot binnenkort.
Team Solvas Facility"

Solvas, opbouw en bescherming van jouw vermogen
Verzekeringen | Bank & flexibele financieringen | Vermogensopbouw | Vastgoed

#solvas #solvasgroep #flexibelefinanciering #leasing #renting