Loading color scheme

Nieuwe CEO voor Solvas groep

Solvas is een onderneming in volle groei. Toch blijven we trouw aan onze slogan ‘We do more’, zodat jij als klant consequent blijft rekenen op onze sterke persoonlijke service. Daarom verwelkomt de Solvas Groep vanaf juni een nieuwe CEO om het bedrijf verder te laten bloeien, groeien en ontwikkelen. Erik Janssens (62) neemt de algemene leiding over van Dominique Willems (44), die als bestuurder mee de lijnen blijft uitzetten en zich meer gaat toeleggen op het financiële en strategisch-creatieve luik en de verdere business development.

Groei vraagt sterk leiderschap

“Als een organisatie groeit, laat zich dit ook voelen in het management. Wil je dezelfde kwalitatieve service aanhouden, dan moet je je ook op dit vlak versterken. Dit is exact wat we nu bij Solvas doen. Erik Janssens is de geknipte man om als CEO de verdere groei van Solvas, onze medewerkers én de klanten in goede banen te leiden. Erik zal zich vooral focussen op de mens binnen Solvas, door te zorgen voor de juiste competenties en de juiste energieën. Ikzelf blijf als bestuurder het strategische luik uitbouwen om onze werking te optimaliseren, automatiseren en uit te breiden. Op die manier laten we iedereen met de neuzen in dezelfde richting kijken en zetten we volop in op een vlotte verderzetting van onze groei”, legt Dominique Willems uit.  

Maak kennis met Erik Janssens

Erik Janssens heeft een flinke dosis ervaring als zakelijk leider in het bank- en verzekeringswezen en in de bouw en staat bekend als een echte people manager.

“Ik heb sedert mijn studietijd een grote interesse in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Mijn professioneel traject als leidinggevende en als coach is daar getuige van: groei en ontwikkeling is de rode draad. Ik word meestal ervaren als iemand die zorg draagt en die een omgeving creëert waarin mensen zich willen engageren rond een project of doel. Het project Solvas intrigeert me en heeft alle kansen. Ik werk graag mee aan de realisatie ervan. Samen met alle medewerkers en met Dominique kunnen we de Solvas Groep naar een hoger niveau tillen.” 

1 + 1 = 3

Dit is de rode draad doorheen Solvas. Het past bovendien perfect bij de stap die we nu zetten met onze nieuwe CEO. Zo blijven we groeien, terwijl je als klant meer en betere service krijgt.

Zit je met een financiële vraag? Contacteer ons nu.