Loading color scheme

"Solvas biedt ons transportbedrijf een betere opvolging van het verzekeringspakket, tegen een lagere prijs, onder dezelfde voorwaarden."

Dirk Martens
Zaakvoerder Transport Martens-Duyck, Aalter

"Ik heb Solvas enkele jaren geleden leren kennen via Norbert Willems, toen ik voorzitter was van de minivoetbalploeg van Zomergem en Norbert onze ploeg sponsorde. Ik zat toen met het volledige verzekeringspakket van ons transportbedrijf bij een andere makelaar en was daar tevreden over. Het was Dominique die mij in 2012 contacteerde met de vraag of hij prijs mocht geven voor de verzekeringen voor onze vloot. Doordat ik toen al een goede relatie met Norbert had opgebouwd en wel nieuwsgierig was, heb ik toegezegd.

Het voorstel van Dominique was ettelijke duizenden euro’s op jaarbasis goedkoper, onder dezelfde voorwaarden. Wanneer ik dit te horen kreeg, kwam er toch wel een gevoel van onrecht tegenover de makelaar waar ik al jaren mee samenwerkte en waar ik dus ook een vertrouwensrelatie mee opgebouwd had. Toen ik hen hiermee confronteerde, was de prijs van Dominique plots wel mogelijk.

We zijn sindsdien met ons bedrijfspakket overgestapt naar Solvas en ondertussen hebben we de persoonlijke verzekeringen van mijn gezin en dat van mijn vennoten ook overgedragen. Ik ben zeer tevreden over de opvolging van de medewerkers die onze dossiers beheren.

Als ik Solvas in 3 woorden moet beschrijven, dan ga ik voor: correct, sympathiek en toekomst. Ik zou Solvas zonder twijfel aan elke onderneming en particulier durven aanraden."

Bekijk het artikel van Transport Martens-Duyck in ons MORE-Magazine!

Ik wil ook klant worden!