Loading color scheme

6 redenen om zeker NIET bij Solvas te solliciteren

Nieuw jaar, nieuwe uitdaging? Let op: bij Solvas werken kan een aantal ernstige bijwerkingen hebben, als werkgever voelen we ons verplicht om jou dit vooraf te vertellen. Een gewaarschuwd man/vrouw…

1. Je staat graag in de file

Je hebt ’s ochtends nog meer dan een uur nodig om wakker te worden tijdens je autorit naar het werk? Sorry, onze kantoren in Lievegem, Aalter en Oostende zijn top gelegen: geen file, dicht bij huis en parkeermogelijkheden in de buurt.

2. Je wil vaste uren

Daar hebben we begrip voor. Bij Solvas krijgen onze medewerkers echter wel flexibele uren: aanwezigheid tussen 9-12u en 14-16u is verplicht en daarrond zijn ze vrij om te kiezen als ze vroeger willen starten, minder middagpauze nemen of langer blijven. En daarnaast zijn er zelfs mogelijkheden om van thuis uit te werken.

3. Je negeert je collega’s na de uren

Ons team hangt nauw samen. We hebben zelfs een mini-feestcomité dat legendarische teamevents organiseert. De max. Als je graag fun hebt natuurlijk. En op vrijdagavond durven we wel eens samen een aperitiefje te drinken om de start van het weekend te vieren.

4. Je wil ab-so-luut de volle pot betalen voor je eigen financiële producten

Wij hebben een kortingsprogramma voor ons team, hun gezin en familie. We kiezen het voorstel met de beste prijs & voorwaarden en geven hier nog een Solvas-korting op.

5. Je bent een eenzaat

Oei, wij werken in open kantoren & in teams waarmee je kan overleggen en die voor elkaar bijspringen in nood. Daarnaast hebben we in ons kantoor in Lievegem een nieuwe, supergezellige ingerichte keuken om samen te lunchen en zelfs interne meetings te laten houden (ja, we zijn echt fan!).

6. Je weet al alles

Vind je “never stop learning” zever? Jammer, maar wij zijn pro! Wij hebben zelf een intern kenniscentrum opgericht: de Solvas University. Op regelmatige basis geven we zelf of via externe partners opleidingen waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Om het juiste advies te geven aan onze klanten, is het belangrijk om over de juiste kennis te beschikken en te groeien. Daar willen we in investeren.

Voilà, dat zijn ze. Zijn minimum 4 van de 6 redenen voor jou van toepassing? Dan raden we aan om niet te solliciteren. Zijn het er minder? Dan dagen we jou uit om mee te groeien met ons. Want je goed voelen op de werkvloer, daar begint het mee. Dan geef je zonder aarzelen het beste van jezelf, elke dag opnieuw. Bij Solvas doen we MORE: voor onze klanten én voor onze collega’s.

Check onze vacatures! #bemore #achievemore #domorewithus