Loading color scheme

CORONAVIRUS: Solvas reageert met bijzondere maatregelen én oplossingen

Om de goede gezondheid van klanten en medewerkers te bewaken en uit burgerzin volgt Solvas de richtlijnen van de federale overheid nauwgezet op. Maar corona of niet, ingrijpende maatregelen of niet: Solvas is er voor jou. Onze medewerkers blijven - vanop kantoor of van thuis uit - paraat om te helpen. Zelfstandigen en bedrijven roepen we op om ons te contacteren en samen te anticiperen op de eventuele gevolgen van het coronavirus op jouw specifieke situatie.

Teams blijven bemand, maar…

Al onze teams zijn dubbel bemand om dringende gevallen op een snelle en adequate manier aan te pakken. Solvas gaat er prat op om haar klanten persoonlijk te benaderen en te begeleiden. Maar ongewone omstandigheden vragen ongewone maatregelen. Er is voorlopig nog een minimum bezetting voorzien in onze kantoren. Mogen we vragen om een bezoek aan onze kantoren uit te stellen, en ons te contacteren via telefoon, e-mail of videochat?

We bieden de mogelijkheid aan onze Solvas’ers om van thuis uit te werken. Onze mensen werken thuis achter de schermen en én in afgeschermde omstandigheden vlijtig verder om jou te bedienen. Ons bedrijf investeerde vorig jaar al in draagbare computers, IT-toepassingen en beveiligde verbindingen om ook in crisissituaties als deze jou de service te kunnen bieden die je verdient.

Toekomstige (betalings)problemen? Contacteer ons nu al aub

Dat het virus en de ingrijpende voorzorgsmaatregelen een grote impact zullen hebben op onze (lokale) economie is duidelijk. Wat de precieze gevolgen zullen zijn, kan niemand voorspellen. Wél kunnen we anticiperen op wat mogelijks komen gaat, en daar helpt Solvas jou graag bij.

Voorkomen is immers beter dan genezen. Vandaar onze warme oproep om in deze tijden van crisis niets op zijn beloop te laten, niet (af) te wachten tot zich problemen voordoen, maar nu al proactief te reageren. Horecazaken die door de opgelegde sluiting moeilijkheden hebben om de huur te betalen? Handelaars die vrezen hun leningen niet te kunnen aflossen? Of bedrijven die door corona betalingsproblemen verwachten? Solvas zoekt mee naar alternatieven. Misschien is er wel uitstel van betaling mogelijk? Of is een overbruggingskrediet een optie? We bekijken dit en bieden jou een antwoord.

Alsjeblieft, contacteer ons: dan proberen we samen met jou - telefonisch, via conference call of op een andere manier - jouw specifieke situatie in kaart te brengen. En bieden we samen nu al een antwoord op de eventuele gevolgen van het coronavirus op jouw zaak of bedrijf. Als co-piloot gidsen we jou door de storm!