Loading color scheme

WELKOM Karen!

"Solvas en ikzelf: co-piloten die steeds paraat staan in geval van nood!" Met plezier verwelkomen wij onze nieuwe co-piloot Karen.

Wij zijn blij om Karen - een enthousiaste dame afkomstig van Gent - sinds een aantal weken in ons team te hebben! Karen vervangt Lucie, die 32 jaar bij Solvas heeft gewerkt en sinds juli op verdiend pensioen is gegaan.

Karen: "Ik heb in totaal bijna 20 jaar ervaring in de sector. Na 11 jaar in een makelaarskantoor in Drongen, voelde ik de nood naar een nieuwe uitdaging. Ik ben op zoek gegaan naar een leuke job, in een hecht team waar ik mijn klanten kan helpen door een goede opvolging en behandeling van schades.

De vacature als schadebeheerder bij Solvas sprak mij enorm aan. Tijdens de sollicitatiegesprekken kwam Solvas over als een warm bedrijf en dat werd enkel maar bevestigd tijdens mijn eerste weken hier. De collega's hebben mij met open armen ontvangen en wegwijs gemaakt in het kantoor.

Als teamlid van de 'schadedienst' binnen Solvas, ben ik de contactpersoon tussen de klant en de verzekeringsmaatschappij. Ik begeleid mensen bij de afhandeling van een schadegeval, of die persoon nu in recht of in fout is. Het grote voordeel van een aparte schadedienst, is dat de klant een specifieke contactpersoon heeft die zijn/haar dossiers opvolgt en die zij steeds kunnen contacteren.

Mijn doel hier bij Solvas: ik hoop de klanten de schadevergoedingen te bezorgen waar ze recht op hebben en ze bij te staan waar nodig!"