Loading color scheme

Ontdek meer over: Yara!

“Als bezige bij was ik super enthousiast om bij Solvas aan de slag te gaan! Waarom zo enthousiast? Wel, dat komt door de visie die Solvas heeft en het doel om te blijven innoveren. Het feit dat de klant centraal staat, past helemaal bij mijn ‘zijn’!" Met plezier stellen wij onze co-piloot Yara voor. Wij verwelkomden haar in juni 2020 in ons team.

"Mijn interesse voor de ondernemerswereld begon tijdens mijn studies Bedrijfsmanagement. Ik heb specifiek gekozen voor de afstudeerrichting KMO Management aangezien ik hier nog alle kanten mee uit kon. Een bedrijf kan pas (op lange termijn) succesvol zijn als de basis goed is. Er komt heel wat bij kijken. Ik hou ervan om te praten met ondernemers en te leren wat er nodig is om een succesvol bedrijf uit te bouwen.

‘We do more’, dat is de baseline van Solvas en de reden waarom ik voor hen heb gekozen. Blijven nadenken hoe men het beter kan doen. Het hele verhaal van een klant bekijken, de klant leren kennen, om zo een totaal financieel plan met oplossingen te kunnen aanbieden. Niet binnen hokjes denken, maar het totale plaatje bekijken zodat alles op elkaar is afgestemd en dus voor een optimale bescherming en opbouw van het vermogen.

Ikzelf werk in het bankteam. Ik bied ondersteuning op het vlak van kredieten en betalingsverkeer. Ik kijk er naar uit om ervaring op te doen, mijn expertise te optimaliseren, klanten te ondersteunen en te begeleiden in hun traject. Verder groeien, dat is mijn doel! Ik ben ervan overtuigd dat je trots moet zijn op wat je doet, op die manier creëer je succes.

Ik stap dus vol enthousiasme in dit avontuur!”