Loading color scheme

#samen tegen corona: lancering van de eerste Sneltestbus in Vlaanderen

De zorgsector en de labo's zitten aan hun plafond en kunnen niet nog meer testen verwerken. Daar willen wij - Solvas en onze klant Weidel Tours - mee een oplossing en de nodige support bieden: de Sneltestbus. Deze staat op vaste locaties én komt ter plaatse bij bedrijven, scholen … Binnen de 15min ken je het resultaat! We hebben dit initiatief op korte termijn opgezet en zijn sinds vandaag volledig operationeel.

Als ondernemers hopen we toch ook een maatschappelijk steentje bij te dragen. We richten één van de bussen in als mobiel testcentrum, volgens de veiligheidsregels, met gekwalificeerd medisch personeel en sneltests aan boord. We moeten en zullen snel schakelen en beschikken over een ploeg die 24/7, klaar staat om op de baan te gaan én te testen. Voorlopig starten we met één bus, maar we kunnen opschalen naar 25 Sneltestbussen op heél korte termijn. Hiervoor zijn de nodige voorbereidingen reeds getroffen.

Naast de zorg en algemene veiligheid, willen wij ook bedrijven steunen. Mensen die mogelijk door corona besmet zijn, maar geen symptomen vertonen, worden niet meer getest. Zij moeten wel verplicht in quarantaine. Medewerkers die thuis blijven, creëren ongewild extra druk op collega’s/bedrijf.

Meer info en een afspraak maken, kan via: www.sneltestbus.be