Loading color scheme

Welkom kantoor Hosten in de Solvas-groep!

Vanaf 2021 neemt de Solvas-groep het verzekeringsmakelaar Hosten uit Oostende over. Hierdoor versterken we onze positie aan de kust. Het kantoor is al meer dan 70 (!) jaar actief in de verzekeringen.

Beherend vennoot Walter Hosten focust zich verder op zijn revisorenkantoor en heeft in Solvas de perfecte partner gevonden om zijn verzekeringskantoor aan toe te vertrouwen. Hij is op zoek gegaan naar een kwalitatieve en betrouwbare partner in de buurt. De match met Solvas was er meteen! Persoonlijk contact, de klantenfocus, luisteren en adviseren staat centraal bij Hosten en dat is ook terug te vinden bij Solvas.

Voordelen Solvas-groep

Door de opname in de Solvas-groep, kunnen de klanten van Hosten rekenen op een ruimer aanbod en grote expertise. Wij geven persoonlijk advies op het vlak van beschermen en opbouwen van hun vermogen. Want wij beschermen enerzijds onze klanten, hun gezin, team en bedrijf. En anderzijds staan we hen bij om hun vermogen verder op te bouwen. Zodat ze financiële gemoedsrust hebben én meer kunnen bereiken.

Aangename kennismaking!

Welkom aan boord! We verwelkomen de klanten en de medewerkers Ingrid en Marc met veel plezier en kijken uit naar de verdere samenwerking.

Tot en met 31 maart 2021 zijn zowel Marc als Ingrid nog te vinden in het huidige kantoor: Eduard de Cuyperstraat 15 in Oostende. Vanaf 1 april 2021 gaat Marc met pensioen en worden de verzekeringsactiviteiten verdergezet in het Solvas-kantoor: Roerdompstraat 1, 8400 Oostende

Wie zijn de eerste aanspreekpunten?

  1. Bert De Koninck, algemene leiding Solvas Oostende | bert@solvas.be, 059 70 56 16
  2. Marc Serru, beheerdermarc@solvas.be059 80 04 00
  3. Ingrid Huysmans, beheerderingridh@solvas.be, 059 27 05 33
  4. Frederik De Koninck, beheerder | frederik@solvas.be, 059 70 56 16
  5. Lorenz Holderick, adviseur | lorenz@solvas.be, 0473 19 23 32