Loading color scheme

Vrouwelijke ondernemer in de kijker: Sarah, Adrem Keukens Bornem

Sarah Beck, zaakvoerster van Adrem Keukens Bornem, deelt graag hoe zij het leven als vrouwelijke onderneemster ervaart en geeft jullie tips mee.

"Als vrouw ons mannetje staan, dag in dag uit"

“Als kind droomde ik al van een eigen zaak, het aansturen van een team en klanten gelukkig maken. Ik ben mijn droom aan het beleven en sta in voor het dagelijkse bestuur en de leiding van Adrem Keukens Bornem. Mijn team bestaat uit 3 vrouwen en 6 mannen, die heel goed overeenkomen en elkaar appreciëren. Elke dag opnieuw gaan we er 100% tegenaan, samen. Want we staan er als een team.

Ik hou er van om elke dag met de nodige positiviteit ons team te motiveren en aan te moedigen. Want een tevreden team leidt tot tevreden klanten. Langs de andere kant ben ik – zowel voor ons team als onze klanten - ook een luisterend oor, neem ik de tijd voor een babbeltje of een welgemeende dankjewel. Dat zijn belangrijke eigenschappen, ook en zeker in een leidinggevende functie. Feedback krijgen van onze klanten dat ze zo tevreden zijn, doet deugd. Klanten blij maken, daarvoor doen we het en dat is het allerleukste aan onze job.

Ik ontvang positieve feedback over het feit dat ik als vrouw mijn bedrijf run. Klanten vinden het fantastisch. Een vrouw denkt soms meer aan details dan mannen en zo vullen we elkaar in ons team goed aan!

Als vrouw een ondernemer zijn, wordt naar mijn gevoel meer en meer ingeburgerd in de maatschappij. Toch zijn er nog velen die de stap niet durven zetten. Ik kan het alleen maar aanmoedigen. We kunnen zeker en vast ‘ons mannetje staan’.

Mijn tips voor (vrouwelijke) ondernemers:

  • - Durven, doen, doorzetten en er 100% in geloven, dan kom je er!
  • - Kort op de bal spelen, op alle gebied.
  • - Perfecte, snelle klantenservice bieden.
  • - Bij een tegenslag niet je hoofd laten hangen, maar je volop terug inzetten.
  • - Netwerken, durven communiceren, naar events gaan, jouw gezicht tonen.
  • - Laat mensen via allerlei kanalen - zoals social media - meegenieten van waar je mee bezig bent!"

Adrem Keukens Bornem

Adrem Keukens Bornem ontwerpt keukens die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Het team engageert zich voor een vlotte samenwerking waarin de klanten en hun wensen centraal staan. Hun missie: klanten gelukkig maken met hun droomkeuken! Daarnaast kunnen klanten hier ook terecht voor maatkasten, dressings, bureaus en badkamermeubels.

Meer info: www.adremkeukens.be.
Volg ze op Facebook

Volg je de tips van Sarah?

Wij kunnen passie, gedrevenheid en ondernemerschap alleen maar aanmoedigen. Ben je al ondernemer of aan het twijfelen om dit te worden? Solvas staat jou bij met raad en daad voor de opbouw en bescherming van jouw vermogen. Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden en opportuniteiten? Één van onze adviseurs komt graag langs bij jou.

Vraag advies!


#vrouwendag #solvasklant #shedoesmore