Loading color scheme

Vrouwelijke ondernemer in de kijker: Melina, groepspraktijk Dynamiek

Melina Immesoete, stuwende kracht achter groepspraktijk Dynamiek in Lievegem haar visie op dynamiek.

De dynamiek van een ondernemer

“Onderschat nooit de DYNAMIEK van een vrouw. Enerzijds verwijzend naar de naam van onze praktijk, anderzijds verwijzend naar de kracht, de beweeglijkheid, de intensiteit die gevraagd wordt van ons als persoon om succesvol een zaak uit te bouwen.

Als vrouw - en ik denk dat ik voor veel vrouwen mag spreken - is het steeds een uitdaging om de work-life balans onder controle te krijgen. Ondanks het feit dat we op de dag van vandaag heel hard op onze partner kunnen rekenen, blijft het als vrouw soms moeilijk om al die taken/verantwoordelijkheden los te laten en 100% voor een carrière te gaan. Maar ik moet toegeven dat ik het niet anders zou willen!"

Groepspraktijk Dynamiek

"Dynamiek is opgericht door Melina en Heidi en is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een multidisciplinaire praktijk, waar je terecht kan voor: (pediatrische) kinesitherapie, osteopathie, podologie, medische pedicure en voedings- en dieetkunde. Een dynamisch jong – en merendeels vrouwelijk – team, met een duidelijke visie, die volop voor de patiënt gaat! Leuk om zoveel vrouwelijk ondernemerschap en dynamiek bij elkaar te zien.”

Meer info: www.kinesisten-zomergem.be 
Volg ze op Facebook!

Jouw dynamiek gevonden?

Super! Wij kunnen passie, gedrevenheid en ondernemerschap alleen maar aanmoedigen. Ben je al ondernemer of aan het twijfelen om dit te worden? Solvas staat jou bij met raad en daad voor de opbouw en bescherming van jouw vermogen. Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden en opportuniteiten? Één van onze adviseurs komt graag langs bij jou.

Vraag advies!


#vrouwendag #solvasklant #shedoesmore