Loading color scheme

Ontdek meer over onze stagiair: Emile!

"Zeer tevreden over de verantwoordelijkheden en het inzicht die ik van Christophe kreeg tijdens deze periode. Flexibele financiering kent nog weinig geheimen voor mij dankzij de openheid en directe opneming in het team." Emile deed zijn stage voor zijn studie Automotive Management aan Hogeschool VIVES en vakantiejob bij ons. Hij vertelt hoe hij het ervaarde.

"Met het voltooien van mijn stage zit ook mijn studie Automotive Management aan Hogeschool VIVES er op. Ik heb echt genoten van mijn opleiding, mijn stage én aansluitende vakantiejob bij Solvas.

Flexibele financiering kent nog weinig geheimen voor mij dankzij de openheid en directe opneming in het team. Laat flexibiliteit nu net hetgeen zijn wat ik nog het meest zal onthouden aan Solvas. Flexibiliteit in de zoektocht naar de juiste oplossing voor de klant, flexibiliteit in ontwikkelen van nieuwe oplossingen, flexibiliteit van werknemers met als gezamenlijk doel groei van de onderneming én zeker en vast flexibiliteit in het wijde spectrum aan diensten die Solvas biedt en die leiden tot een totaaloplossing op maat. Hierdoor kan Solvas elke klant uitgebreid begeleiden bij opbouw en de bescherming van zijn vermogen.
 
Tot slot ook zeker nog de flexibiliteit in de werkomgeving. Een breed takenpakket én vooral een super flexibele kantoorruimte (op wielen) 😉. Zoals de bedrijfsslogan luidt “We do more!”, kan ik na deze periode zeggen “They do more!”. Absolute aanrader voor studenten Bedrijfsmanagement én zeker Automotive Management. Bedankt Solvas!"

Heel fijn om dit te horen van onze stagiair/jobstudent Emile! Wij zijn blij dat hij deel uitmaakte van ons Solvas-team. Met zijn jong enthousiasme, inzet en gedrevenheid nam hij al meteen verantwoordelijkheden, kwam hij professioneel over en paste hij perfect binnen onze werking.

P.S.: Benieuwd naar Emile zijn originele werkplek op de foto? 😉 Klik hier voor meer info!

P.S. 2: Wil jij graag ook stage doen bij Solvas? Contacteer Els via hr@solvas.be! Wij bieden verschillende mogelijkheden op het vlak van verzekeringen, bank, vastgoed, leasing, marketing, administratie ...