Loading color scheme

Uitnodiging 1 jaar Connect: uw vermogen in balans - webinar

Ooit sprak een man de wijze woorden: ‘Het leven gaat niet over wachten tot de storm voorbij is... het is leren dansen in de regen.’

Wachten op het ‘ideale moment’ is vaak zinloos. Steeds opnieuw worden we verrast. Ook nu weer, het afgelopen jaar. Of het nu door de wereldwijde pandemie, Brexit of een persoonlijke gebeurtenis is. En dan kan visie en flexibiliteit een onmiskenbare troef vormen, een houvast.

Laat dat nu net het engagement zijn dat we een jaar geleden met Connect - exclusieve partner van de Solvas-groep op vlak van vermogensplanning - zijn aangegaan. Wij willen uw vermogen zo goed als mogelijk beheren en beschermen. Dit alles met een duidelijk plan van aanpak op lange termijn. Overzicht. Inzicht. Gemoedsrust.

Tijdens onze live webinar op donderdag 23 september blikken we samen met onze partner La Financière de L’Echiquier terug op het afgelopen jaar en doen we onze ambitieuze plannen uit de doeken voor het komende jaar.

Wanneer? Donderdag 23 september om 19.30u, duurtijd: 1u
Sprekers? Mathias Mortier - verantwoordelijke CONNECT, Peter Jansen - verantwoordelijke La Financière de L'Echiquier Benelux
Hoe? U ontvangt na inschrijving automatisch via mail alle instructies om ons webinar te volgen.
Inschrijven? Dit is volledig gratis, u kan zich hieronder inschrijven.
Ben je benieuwd? Schrijf je dan snel in!

Kon je er niet bij zijn?
(Her)bekijk hieronder het webinar!

Bekijk hier het webinar!