Loading color scheme

Shake up the happiness... in 2022!

O ja, wat droomden we in 2021 ook bij Solvas van een normaal leven nà corona. Het draaide anders uit.

Goed dat we ook nog andere dromen hadden...
We droomden ervan om te blijven werken aan jullie financiële plannen. We hebben er vele mee helpen realiseren. We droomden ervan om het allereerste Tesla Model Y in absolute primeur in ons kantoor in Zomergem te showen. En wat stond die hier mooi te blinken. We droomden van een nog grotere Solvas-familie en namen verzekeringskantoor Hosten uit Oostende over. Dominique droomde van de 24 uur van Zolder. Hij kwam, zag en (over)won…

En wat kijken we uit naar 2022.
Want Solvas is rotsvast van plan om van dat ‘happy new year’ jouw ‘happy new year’ te maken. Het jaar van joùw dromen. Jaag je dromen na en durf dromen. Zoals je deed als kind. Over je leven als brandweerman, prinses of ridder op het witte paard. En vandaag. Van je eerste huis of tweede verblijf in de zon. Van een mooi, zorgeloos pensioen om samen met je partner en (klein)kinderen zorgeloos de dag te plukken. Van je eigen bedrijf, of een groter bedrijf.

Kies voor de weg vooruit, maak van je droom een doel.
Met een strak plan. En met Solvas als co-piloot naar jouw droombestemming. Onze Solvas’ers kunnen – elk in hun specialiteit – mee timmeren aan jouw droom, vanaf de haalbaarheid van het idee tot de uitvoering ervan, én meer. Zodat jij de financiële gemoedsrust vindt waar je naar op zoek bent en je correct en volledig beschermd bent.

‘We do more’, voor jou!
Samen bouwen we aan jouw dromen.
And we love it!

Bij Solvas hopen we nog meer dan anders dat ie-der-een in 2022 op z’n eigen manier geluk vindt en een stap vooruit zet.
Droom groots, droom van morgen. Maar leef vandaag en omarm nu al die kleine gelukjes die je onderweg ongetwijfeld tegenkomt. Want vele kleine gelukjes, maken één groot geluk. Voor minder doen we het niet in 2022.

Kijk nu even met de glimlach naar onze kerstvideo. Shake up the happiness!

Fijne feestdagen en gelukkig droomjaar!

Het Solvas-team