Loading color scheme

Nood aan een nieuwe, frisse start? Dat kan! Ontdek onze vacatures...

Welkom bij Solvas! Ben jij op zoek naar een boeiende job? Wil je meewerken aan de opbouw en bescherming van het vermogen van onze klanten? We dagen jou uit om mee te groeien met ons!

Solvas is een modern (ja die bestaan in deze sector ;-)) en dynamisch bedrijf in volle groei! Wij hebben momenteel verschillende openstaande vacatures en zijn steeds op zoek naar toffe, gedreven mensen om ons team mee uit te breiden.

4 redenen waarom je niet kan wachten om bij Solvas aan de slag te gaan

1. Neem je loopbaan in handen: we houden van initiatief nemen! Dat betekent dat je veel autonomie krijgt en kan doorgroeien binnen ons bedrijf. Je denkt graag mee en hebt een neus voor resultaten en commerciële opportuniteiten. 
2. Bouw een sterke band op: je kont terecht in een (h)echt team van collega's. Ze ondersteunen je en maken je wegwijs op de werkvloer, maar zorgen evengoed voor onvergetelijke teamactiviteiten en amusante lunchpauzes.
3. Happy Solvas'er, happy customer: als je je goed voelt op de werkvloer, geef je zonder aarzelen het beste van jezelf, elke dag opnieuw. Wij doen MORE voor de klant én onze collega's.
4. Filevrije en moderne omgeving: last but not least... Wij werken met thuiswerk in combinatie met kantoordagen. De files kan je vaarwel zwaaien, want onze moderne kantoren zijn makkelijk en snel bereikbaar. Geniet van de lichtrijke omgeving en het adembenemend zicht vanuit onze kantoren.

Ben jij wie wij zoeken?

- Intern adviseur KMO-verzekeringen (Lievegem)
- Commercieel adviseur KMO-verzekeringen (Lievegem)
- Financieel adviseur kredieten (Lievegem)
- Financieel adviseur beleggingen (Lievegem)
- Administratieve loketbediende (Lievegem)
- Commercieel adviseur leasing - Vlaams-Brabant
- Commercieel adviseur leasing - Limburg

Check onze vacatures en bezorg ons jouw sollicitatie via hr@solvas.beDurf jij plankgas geven? Zie je niet meteen een gepaste vacature? Geen nood: vertel ons waar jij sterk in bent en waarom je perfect zou passen in ons team, en wie weet zien we elkaar toch snel!