Loading color scheme

Uitnodiging 'VISIE LOONT': gastspreker CEO Kinepolis

Solvas nodigt jou samen met Connect - onze exclusieve partner voor vermogensplanning - uit voor de eerste editie van 'VISIE LOONT'. Een debat in Kinepolis Brugge over ambitie, vermogen en ondernemerschap. 

Connect is een financiële dienstverlener, opgebouwd uit een netwerk van specialisten. Elke dag stellen zij zich als doel klanten overzicht en inzicht te bieden in hun familiale en professionele situatie. En daar past een avond zoals deze perfect in. Een avond waarbij ze ronduit willen spreken over ambitie, vermogen en ondernemerschap.

Starten doen Charlotte Van Den Branden en Mathias Mortier - bestuurders BV Connect - meteen met een klepper van formaat. We openen de debatten met Eddy Duquenne (CEO Kinepolis), sinds 2008 uitgegroeid tot de onbetwiste strateeg achter het beursgenoteerde bedrijf Kinepolis. Op die manier heeft onze gastspreker de dagelijkse leiding over 108 bioscopen verspreid over 9 landen.

De ultieme bekroning kwam er in 2019, toen het bedrijf de prestigieuze prijs in ontvangst mocht nemen voor 'Onderneming van het jaar'. Hierbij werd Kinepolis gelauwerd voor zijn strategische aanpak, snelle groei, innovatiekracht en internationale expansie.

Datum: 31 maart 2022
Locatie: Kinepolis Brugge | Koning Albert I-laan 200, 8200 Brugge
Programma: 19u: ontvangst | 19.45u: start event | 21.30u: receptie

Ben jij er ook bij? Het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf je hier in!