Loading color scheme

Klaar voor de fusie? Consea en Solvas veroveren het Meetjesland!

Groot nieuws! Je hebt onze actie misschien al in het straatbeeld zien verschijnen. Klaar voor de fusie? Solvas en Consea slaan de handen in elkaar om zo onze klanten nog beter van dienst te zijn en om proactief in te spelen op de snel evoluerende financiële sector. Net als bij kleine gemeenten wordt het voor kleinere kantoren almaar moeilijker om de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden. Hoe meer kennis, knowhow en specialiteit, hoe beter we kunnen adviseren. 2 ambitieuze kantoren, dé perfecte fusie.

Consea-klant? Dan blijven dezelfde service en gezichten behouden in de vertrouwde kantoren in Aalter en Maldegem. Er wijzigt voor jou als klant dus niets, integendeel. Dankzij deze positionering zijn we jou nog beter van dienst. We bieden bij Solvas een totaalinzicht met oplossingen en opportuniteiten in de opbouw en bescherming van jouw vermogen. Als co-piloot zorgen we dankzij een uniek plan voor een comfortabele reis naar jouw financiële droombestemming.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar, AXA-bankagent, financieel begeleider en vastgoedexpert, zorgen we ervoor dat onze klanten - KMO's, ondernemers en ambitieuze particulieren - sterker in het leven staan. Onze slogan is "we do more": ons team van Solvas'ers doet meer en staat met de juiste expertise en enthousiasme klaar voor jou. Bij Solvas staan we dicht bij jou: we blijven bereikbaar, betrokken en leren jou graag goed kennen. Want alleen als wij echt weten wie je bent en wat je wil, kunnen we jou goed adviseren. We kiezen met onze klanten een relatie op lange termijn.

Samen hebben we 70+ medewerkers, 16.000+ klanten, 6 kantoren (2 in Lievegem, 2 in Aalter, 1 in Maldegem en 1 in Oostende) en héél veel drive en expertise.

Wens je meer info over Solvas, onze aanpak, kennis en ambitie? Contacteer ons!

We lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek: geef jouw adviseur een seintje of contacteer ons via: 09 372 56 63.

Nieuwsartikels:

- "Komt er een grote fusie in het meetjesland?" - AVS, 30/05/2022
- "Klaar voor de fusie? Mysterieuze borden duiken op in Aalter, Maldegem en Lievegem" - HLN, 30/05/2022
- "Mysterieuze borden in straatbeeld over Meetjeslandse superfusie" - Het Nieuwsblad, 30/05/2022
- "Geen fusie tussen Aalter, Lievegem en Maldegem, maar wel in Meetjeslandse zakenwereld: Solvas neemt Consea over" - HLN, 2/06/2022
- "Mysterie ontrafeld: 'superfusie' is publiciteitsstunt van van zakenkantoor" - Het Nieuwsblad, 2/06/2022
- "Fusie in de Oost-Vlaamse zakenwereld: Solvas neemt Consea over, en groeit naar 70 medewerkers en 6 kantoren" - Made in Oost-Vlaanderen, 2/06/2022

#letsdomoretogether #klaarvoordefusie #adviseurs #opbouwenbeschermingvermogen